Libnet.ro
UNICEF

21:30

Albul, negrul si argintiul, cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012

B1 B1,
Albul, negrul si argintiul, cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012

Cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in anul 2012, sunt, la nivel mondial, albul, negrul si argintiul, potrivit producatorului de vopsele DuPont. Cei care s-au incadrat in tendinta globala . continuă pe B1

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori pe masini in 2012 - studiu

Albul, negrul si argintiul au fost cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012, la nivel mondial. Europenii s-au incadrat in tendinta globala, cei mai multi 24%) preferand vopsea alba sau alba perlata pentru automobile, depasind optiunile pentru negru 23%), vopsea ce ramane totusi pe pozitia a doua, se arata in deja celebrul studiu de popularitate al culorilor, realizat de producatorul de vopsele DuPont.

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

Cele mai bune oferte pentru noaptea de Revelion, aproape epuizate in vestul tarii

Romanii cauta in acest an sa-si petreaca Revelionul la restaurantele care ofera cea mai buna calitate atat in ceea ce priveste meniul oferit, cat si in ceea ce priveste programele artistice.

Bomba care va exploda in inima Europei. Una din cele mai mari puteri, la un pas de colaps

Lucrurile nu stau deloc bine in Uniunea Europeana. Una din marile puteri, care a luptat pentru unitatea UE, se confrunta cu probleme grave, iar analistii considera ca va avea nevoie de un program financiar de.

Faze tari: Teorii socante: A supravietuit Hitler? Unde ar putea trai; Cele mai ciudate recorduri sexuale; 25 de dolari pentru fetele grase. Nota de plata pe care au primit-o trei prietene la restaurant

Ce a descoperit acest tanar intr-un tablou din sec. 16: Ma uitam la el si nu imi venea sa cred. Studentul Max Galuppo a decis, impreuna cu prietena sa, sa viziteze Muzeul de Arta din Philadelphia. In timp ce admirau tablourile expuse. Incredibil! O asistenta medicala a fost arestata dupa ce i-a facut sex oral unui detinut! O asistenta medicala care lucra la o inchisoare din North Syracuse va primi mai putin detasata evenimentele ce vor urma.

Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine! Un sezon plin de surprize!

Singur pe lume, George Boghian si-a pus toate sperantele in participarea la emisiunea care a schimbat atatea destine triste, Dansez pentru tine. A trecut de la extazul de a fi selectat printre concurenti, la agonia de a-si vedea lupta in ringul visurilor luand sfarsit atunci cand partenera alaturi de care a intrat in competitie, Monica Davidescu, s-a accidentat extrem de grav in timpul repetitiilor. Roxana Ionescu a fost cea care i-a sarit in ajutor, cea care i-a promis actritei ca-i va duce baiatul in finala si cea care l-a sustinut pas cu pas pentru castigarea marelui premiu, in valoare de 60. 000 de euro si a trofeului emisiunii. Continue reading .

FOTO Top 10 cele mai cautate retete de mancare pe Google in 2012.

In 2012, cautarile efectuate de romani pe Google arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se pegatesc diverse feluri de mancare, releva traditionalul top Zeitgeist publicat de compania Google la sfarsit de an. Mancarea preferata a romanilor, asa cum reiese din cautari, este salamul de biscuiti. Ciorba de perisoare si pizza se afla, de asemenea, printre mancarurile preferate ale romanilor. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )