Libnet.ro
UNICEF

10:15

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Antena3 Antena3,
Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate. continuă pe Antena3

Fostii premieri Petre Roman si Victor Ciorbea au intrat Parlament

Fostii premieri Petre Roman si Victor Ciorbea vor intra in Parlament, dupa ce au reusit amandoi sa castige colegiile in care au candidat la alegerile parlamentare din partea USL. Dupa o lunga.

SRI: Unul dintre cetatenii straini afiliati Al-Qaida avea cunostinte de confectionare a ...

Unul dintre cei doi cetateni straini afiliati Al-Qaida, retinuti pentru ca pregateau comiterea unei actiuni teroriste pe teritoriul Romaniei in perioada sarbatorilor de iarna, detine cunostinte cu privire la confectionarea unor dispozitive explozive improvizate, potrivit unui comunicat al SRI, potrivit Mediafax. In 5 decembrie, la solicitarea Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, o instanta de judecata i-a declarat persoane indezirabile, in Romania, pe cetatenii pakistanezi Ramzan Muhammad 30 .

Vocea Rusiei: Traian Basescu mai are la dispozitie doar optiunile nucleare. Daca statutul de 'agent acoperit' al lui Victor Ponta ar fi 'confirmat' de unul dintre sefii serviciilor, USL va ajunge intr-o situatie destul de dificila

Presedintele Traian Basescu nu mai are la dispozitie, in afara recunoasterii infrangerii de la alegerile legislative, decat optiunile nucleare, una dintre ipotezele vehiculate pe surse fiind aceea ca seful statului sa incerce sa demonstreze ca Victor Ponta ar fi agent acoperit in cadrul unui serviciu secret, scrie Vocea Rusiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )