Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai complexe retele de metrou din lume, cu care Bucuresti nu poate concura

Playtech Playtech,
Cele mai complexe retele de metrou din lume, cu care Bucuresti nu poate concura

Metroul este un mijloc de transport extrem de eficient, insa cele mai complexe retele de metrou din lume iti vor da cu siguranta batai de cap. Daca ti se pare dificil sa te descurci prin. continuă pe Playtech

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului.

Premierul spune ca Romania e pregatita sa adere la ce mai importanta organizatie economica din lume

Viorica Dancila a apreciat sprijinul acordat pana acum de secretarul general candidaturii tarii noas.

TURISMUL, ZDRUNCINAT DE UN NOU FALIMENT Cea mai veche agentie de turism din lume nu si-a mai gasit salvarea

ANAT: Analizam daca sunt si romani afectati * Costul operatiunilor de repatriere a celor peste 150. 000 de turisti britanici se ridica la aproximativ 100 milioane lire sterline * Speculatorii vor castiga pana la 250 milioane de dolari din falimentul agentiei Agentia de turism din Marea Britanie, Thomas Cook Group, cea mai veche din lume, s-a prabusit sub datorii, dupa ce discutiile cu creditorii au esuat, fortand guvernul britanic sa acopere avioane pentru a aduce acasa peste 150. 000 din clientii furnizorului de turism.

BURSELE DIN LUME Colapsul Thomas Cook pune pe curs negativ bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, investitorii reactionand in mod negativ la publicarea unor date economice sub asteptari privind Germania si la colapsul Thomas Cook Plc, unul dintre cei mai cunoscuti tour operatori din lume.

Antena 3 a primit una dintre cele mai mari amenzi de la CNA din ultima perioada: Este unul dintre cele mai neplacute si grave cazuri

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dat o amenda dura postului Antena 3, una dintre cele mai mari primite in ultima perioada, pentru faptul ca a acuzat fara probe familia unui barbat din Caracal, insinuand ca ar fi fost complice la crimele savarsite de Gheorghe Dinca.

Greseala care duce la cele mai mari pierderi de caldura din imobil

Cele mai mari pierderi de caldura dintr-un imobil ar putea fi oprite daca peretii locuintei ar fi izolati, arata E.

Care sunt cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna

Sorin Stoica, CEO-ul agentiei de turism Eturia, a vorbit intr-un interviu despre cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna, dar si despre doua concepte noi de calatorie lansate, Share A Trip si Single Traveller.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Orasul in care se traieste cel mai bine din lume in 2019. A iesit pe primul loc al doilea an la rand

Comform studiilor facute deThe Economist Intelligence Unit, cel mai bun oras de trait din lume in 2019 este Vienna.

Togetherness - cel mai mare tablou colectiv din lume la Acuarela

Painting Room aduce vineri, 20 septembrie, de la 19. 00, la Acuarela proiectul Togetherness -cel mai mare tablou colectiv din lume care a inceput in Elvetia si a continuat in Romania. Proiectul togetherness a inceput in iunie 2019 in Basel, Elvetia cu 42 participanti de varste si nationalitati diverse. Dupa o saptamana plina de culoare si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )