Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Top cele mai anticipate jocuri video in 2016

Dupa retrospectiva celor mai bune titluridin acest an, este timpul sa ne uitam peste cele mai anticipate jocuri video in 2016. Va spuneam ca anul 2015 a fost unul extrem de bun pentru fanii jocurilor video. Acestia au avut parte de continuari ale unor serii extrem de cunoscute, dar si de unele titluri originale. Multi [].

ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice, comparativ cu alte tari din Europa de Est, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Alocari suplimentare pentru programul Prima Casa. BT a primit cele mai multe fonduri

Banca Transilvania beneficiaza de cea mai mare suplimentare de fonduri in cadrul programului Prima Casa pentru 2015, in valoare de 46 de milioane de lei, fiind urmata de BRD-Groupe Societe Generale, cu o alocare de 44 de milioane de lei, si de Banca Comerciala Romana cu 42 de milioane de lei, reiese dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice transmis, luni, Agerpres.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )