Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai elegante coafuri ale anului

România Liberă România Liberă,
Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani. continuă pe România Liberă

Cele mai asteptate albume ale anului 2015? Uite care vor fi cele mai tari COMEBACK-uri in industria muzicala

Dupa un an in care ne-am bucurat de o multime de albume interesante, noul an 2015 se arata la fel.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

O relatie are nevoie de multe ingrediente pentru a fi una reusita. Are nevoie de timp petrecut impreuna, de contact fizic si emotional, de interese comune, de afirmatii pozitive si reciproce, de incredere si.

ACESTEA sunt cele mai controversate caricaturi ale Charlie Hebdo, care au starnit FURIA lumii musulmane jesuischarlie

Jesuischarlie Realitatea dura pe care o traim, ironizata din varful unui creion. Revista de satira Charlie Hebdo a atras furia lumii musulmane dupa ce a publicat, in repetate randuri, caricaturi cu profetul.

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

JeSuisCharlie: cele mai emotionante imagini ale solidaritatii

Mesajul JeSuisCharlie a devenit viral dupa masacrul din Paris de miercuri, cand doi teroristi au ucis 12 persoane, printre care si 4 dintre cei mai cunoscuti caricaturisti francezi, intr-un atac la redactia publicatiei satirice Charlie Hebdo. Atacul.

Ninsori si ger, in primele doua saptamani ale anului. Prognoza meteo pentru 5-18 ianuarie

Ninsorile si gerul revin in primele doua saptamani ale anului, in timp ce mercurul din termometre va cobori pana la minus 25 de grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Prognoza meteo.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

6 albe, 6 negre: Cele mai rele femei dupa zodie

Cele mai rele femei dupa zodie. Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului. O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )