Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

Antena3 Antena3,
Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

O relatie are nevoie de multe ingrediente pentru a fi una reusita. Are nevoie de timp petrecut impreuna, de contact fizic si emotional, de interese comune, de afirmatii pozitive si reciproce, de incredere si. continuă pe Antena3

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Cele mai importante institutii de presa din lume au ales sa nu difuzeze imaginile cu Mahomed, in contextul atacului de la Charlie Hebdo

Cele mai importante institutii de presa din lume, inclusiv publicatiile The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au ales sa nu difuzeze sau sa difuzeze blurat.

Filmul atacului sangeros de la Charlie Hebdo: cum s-a petrecut unul dintre cele mai dure atacuri ale secolului din Franta

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo si uciderea a doi politisti, relateaza AFP, care prezinta filmul.

Premiile Peoples Choice 2015: Supereroii au castigat cele mai importante distinctii

Robert Downey Jr, Jennifer Lawrence si Ben Affleck au fost actorii care au triumfat la gala Premiilor Peoples Choice 2015, la categoria dedicata filmului, evidentiind supereroii pe care ii joaca in pelicule precum Omul de Otel, Jocurile Foamei si Batman vs. Superman.

Mersul trenurilor. Cele mai importante schimbari din 2015

Noul an aduce cateva modificari interesante in ceea ce prieveste mersul trenurilor. Printre altele, reprezentantii CFR au anuntat rute directe zilnice catre trei capitale europene.

Cat te costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante atestate de limba engleza

Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este.

Cat costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante examene de limba engleza: Cambridge, IELTS si TOEFL

Cat costa examenul Cambridge. Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este limitata, deci cunostintele atestate in urma examenului nu au avut cand sa fie uitate.

Cele mai asteptate albume ale anului 2015? Uite care vor fi cele mai tari COMEBACK-uri in industria muzicala

Dupa un an in care ne-am bucurat de o multime de albume interesante, noul an 2015 se arata la fel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )