Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Hotnews Hotnews,
 Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii. continuă pe Hotnews

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Mersul trenurilor. Cele mai importante schimbari din 2015

Noul an aduce cateva modificari interesante in ceea ce prieveste mersul trenurilor. Printre altele, reprezentantii CFR au anuntat rute directe zilnice catre trei capitale europene.

Cat te costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante atestate de limba engleza

Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este.

Cat costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante examene de limba engleza: Cambridge, IELTS si TOEFL

Cat costa examenul Cambridge. Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este limitata, deci cunostintele atestate in urma examenului nu au avut cand sa fie uitate.

Un fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc - cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM. Ce decizii importante se vor lua sub mandatul sau

Judecatorul Marius Badea Tudose 43 de ani) are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM dupa alegerile de marti, el avand cel putin un vot in plus fata de contracandidatul sau, Alexandru Serban, au declarat pentru HotNews. ro, surse din CSM. Tudose a fost coleg de generatie cu premierul Victor Ponta, cu procurorul general, Tiberiu Nitu si cu ministrul justitiei, Robert Cazanciuc. Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Ne-am cunoscut in facultate, am fost colegi de an dar singura data cand ne-am intalnit a fost intr-o sedinta CSM cand Victor Ponta era interimar la justitie. In rest, nu ne-am intersectat in cariera profesionala, a declarat Marius Badea Tudose pentru HotNews. ro .

Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Cele mai linistite sarbatori de iarna la Calarasi din ultimii ani. Cele trei accdiente uriere inregistrate in perioada 24 decembrie-4 ianuarie 2015 nu s-au soldat cu niciun deces si nu au fost comise infractiuni grave contra vietii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte.

Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator sau The Hunger Games, printre cele mai asteptate filme in 2015 (VIDEO)

Cinefilii vor avea parte in 2015 de reveniri de senzatie pe marile ecrane. Star Wars, James Bond, Jurassic Park, Terminator, The Hunger Games sau Fast and Furious revin cu noi filme, in timp ce Mad Max este reluat.

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut.

6 albe, 6 negre: cele mai bune si cele mai rele zodii la femei

Cele mai rele femei dupa zodie. Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului. O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

6 albe, 6 negre: Cele mai rele femei dupa zodie

Cele mai rele femei dupa zodie. Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor nu sunt influentate doar de sindromul premenstrual sau de buchetul cu trandafiri primit din partea sotului. O influenta destul de mare o au si astrele, care au un cuvant serios de spus, potrivit astrologilor, cand vine vorba de personalitatea unei persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )