Libnet.ro
UNICEF

09:00

Interviu de sarbatori: Piticu Cele mai frumoase cadouri le-am primit intotdeauna de la persoanele apropiate.

Devorator Monden Devorator Monden,
Interviu de sarbatori: Piticu Cele mai frumoase cadouri le-am primit intotdeauna de la persoanele apropiate.

Cel de-al cincilea interviu pe care vi-l oferim cu ocazia sarbatorilor de iarna este cu Piticu de la Simplu. Artistul. continuă pe Devorator Monden

Story-map de Craciun Cele mai frumoase colinde din Europa, puse pe harta

Cele mai frumoase si populare 32 de colinde din aproape toate tarile europene au fost puse intr-un story-map de sezon de catre echipa Esri Italia. Deschide usa, crestine Romania), Il est ne le devin enfant Franta), God rest you merry, gentlemen Anglia), O Tannenbaum Germania) sau Stille nacht,heilige nacht Austria) sunt doar cateva din cele mai frumoase colinde de pe Batranul continent pe care le puteti asculta in aplciatia interactiva din articol.

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

Apple: Top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013

Sfarstiul de an este perioada perfecta pentru clasamente si concluzii, motiv pentru care Apple a publicat top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013. Cu doua dintre cele mai populare magazine virtuale sub centura, Apple este cea mai potrivita autoritate pentru a ne atrage atentia asupra celor mai populare aplicatii, formatii, melodii si albume. in plus, intr-un clasament separat, aceeasi entitate stabileste pe niste criterii subiective cele mai bune aplicatii impartite pe diferite categorii. Sub forma unor premii [].

Cele mai amuzante GIF-uri ale anului

Farsele, accidentele amuzante, momentele penibile sau hazlii au facut deliciul internautilor si in acest an. BuzzFeed a strans laolalta cateva dintre cele mai comice filmulete ale anului, intr-o serie de GIF-uri care te vor face sa zambesti.

Piata Unirii din Cluj-Napoca, printre CELE MAI INTERESANTE 25 de locatii din lume vazute prin webcam

Piata Unirii, din centrul municipiului Cluj-Napoca, figureaza printre cele mai interesante 25 de locatii din lume vazute prin webcam. Totul dupa ce Earthcam, cea mai mare retea de webcam-uri la nivel mondial, a.

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

CASA POPORULUI, printre cele mai bizare constructii din lume.

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga alcatuita de un site american, din care mai fac parte cladiri inedite din Abu Dhabi, Suedia si Franta, potrivit Mediafax. Cum de exista astfel de locuri? se intreaba editorii site-ului Buzzfeed care au alcatuit lista, intitulata 21 dintre cele mai bizare si aparte cladiri din lumea intreaga. Palatul Parlamentului din Bucuresti este a cincea intrare din lista, insotita .

Un bilet de autobuz va costa 2 lei la Ploiesti, unul dintre cele mai scumpe tarife din Romania

Consilierii locali din Ploiesti au aprobat o majorare a tarifelor pentru biletele de transport in comun din oras de la 1,6 la 2 lei, de la 1 ianuarie 2014. Tariful este printre cele mai mari din tara, similar oraselor Iasi si Craiova. Prin comparatie, in Capitala, un bilet costa 1,3 lei.

FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Finalul anului ne aduce fata in fata cu cele mai bune gadgeturi ale anului. Dupa ce am stabilit ca HTC One este cel mai bun telefon, astazi vorbim despre tabletele mici, de 7 sau 8 inci.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )