Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Topurile Tech Adevarul: cele mai bune tablete de 7 si 8 inci

Finalul anului ne aduce fata in fata cu cele mai bune gadgeturi ale anului. Dupa ce am stabilit ca HTC One este cel mai bun telefon, astazi vorbim despre tabletele mici, de 7 sau 8 inci. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

FOTO VIDEO Goana dupa cadou. Jucariile, cele mai cautate produse inainte de Craciun

Timisorenii au luat cu asalt in ultimele zile centrele comerciale din oras, iar numarul de vizitatori va creste, probabil, in zilele urmatoare. Asa cum era de asteptat, cele mai vandute produse sunt cele pentru copii.

FOTO Daruri de criza. Jucariile ieftine, cele mai cautate de sarbatori

Daca de Mos Nicolae nu au dat lovitura la vanzari, macar de Craciun sa faca profit. Desi oferta de cadouri pentru sarbatori este bogata, clientii nu se ingramadesc sa cumpere daruri. Vanzarile au scazut si cu 20% fata de anii trecuti.

FOTO-VIDEO Slatinenii au intrat in maratonul pentru cadourile de Craciun

Cu cateva zile inainte de Craciun, locuitorii municipiului Slatina au inceput asaltul asupra magazinelor din oras pentru a cauta cadouri pentru sine, familie sau, in cazul celor care-si permit, si pentru prieteni. Pe strazi misuna valuri de oameni ce alearga grabiti in toate partile, in vreme ce magazinele mustesc de clienti. Cele mai cautate locuri sunt cele care vand jucarii, imbracaminte, incaltaminte si gadgeturi.

FOTO VIDEO Nymphomaniac, un film care te excita la nivel intelectual

Videoclipuri scurte, afise ale lungmetrajului, un trailer oficial, acestea sunt ingredientele unei retete de succes pentru a mentine vie atentia asupra celui mai asteptat si controversat film al anului, Nymphomaniac. in cele din urma cei mai norocosi au reusit sa vizioneze versiunea scurta, de patru ore, a dramei, iar reactiile criticilor de specialitate au fost dintre cele mai neasteptate.

FOTO VIDEO Jandarmul si fiica acestuia, morti in accident au fost astazi inmormantati impreuna

Durere sfasietoare si lacrimi amare, astazi, la inmormantarea jandarmului si afiicei acestuia morti, duminica, in urma unui accident petrecut la intrarea pe autostrada Pitesti - Bucuresti. Sotia, respectiv mama, singura supravietuitoare din masina mortii si-a condus pe ultimul drum persoanele cele mai scump si iubite din viata ei.

Apple: Top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013

Sfarstiul de an este perioada perfecta pentru clasamente si concluzii, motiv pentru care Apple a publicat top cele mai populare aplicatii, albume si artisti in 2013. Cu doua dintre cele mai populare magazine virtuale sub centura, Apple este cea mai potrivita autoritate pentru a ne atrage atentia asupra celor mai populare aplicatii, formatii, melodii si albume. in plus, intr-un clasament separat, aceeasi entitate stabileste pe niste criterii subiective cele mai bune aplicatii impartite pe diferite categorii. Sub forma unor premii [].

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly.

VIDEO Cele mai amuzante scenete cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru

Fie ca a jucat in spectacolele Teatrului Constantin Tanase sau in scenete de televiziune, Nae Lazerescu a adus intotdeauna zambetul pe fetele spectatorilor. Va prezentam unele dintre cele mai indragite si amuzante momente artistice din cariera actorului.

Tech Adevarul recomanda: gadgeturi si aplicatii utile pentrufemeile din viata ta

Tech Adevarul face in aceasta perioada topuri generale cu gadgeturi, dar avem si unele specifice pentru barbati, femei si copii. Azi, ne oprim asupra acelor produse, gadgeturi sau aplicatii, care merita oferite sau recomandate sotiilor, iubitelor sau colegelor ori prietenelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )