Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele 10 personalitati ale anului 2013

Adevărul Adevărul,
Cele 10 personalitati ale anului 2013

Agentia France Presse a ales zece personalitati ale anului 2013, care fie au tinut prima pagina a ziarelor, fie sunt reprezentative pentru o anumita lupta, evolutie notabila sau fenomen de societate. continuă pe Adevărul

Personalitatile anului 2013. Snowden, Papa Francisc si Malala Yousafzai printre oamenii anului

Agentia France Presse a ales zece personalitati ale anului 2013, care fie au tinut prima pagina a ziarelor, fie sunt reprezentative pentru o anumita lupta, evolutie notabila sau fenomen de societate.

Cele mai frumoase fotografii ale anului 2013. National Geographic a anuntat CASTIGATORII

Peste 7000 de fotografi din 150 de tari au participat la concursul anual de fotografie organizat de National Geographic. Concursul a fost impartit in trei categorii: oameni, natura si locuri, iar castigatorul.

FOTO Imaginea cu un urs polar sub apa, desemnata fotografia anului 2013 de revista National Geographic

Revista National Geographic a ales cele mai bune fotografii ale anului 2013, marea castigatoare fiind imaginea cu un urs polar complet scufundat in apa, fotografiat printr-un strat subtire de gheata.

Astra - Steaua si Concordia - Viitorul se joaca de la ora 18.30. Sunt ultimele meciuri ale anului 2013 disputate in Romania

Cel mai lung sezon din fotbalul romanesc se va termina diseara, dupa incheierea celor doua meciuri restante din Liga I.

National Geographic: Fotografia anului 2013 este cea a unui urs polar

Imaginea unui urs polar care, complet scufundat sub apa, priveste spre suprafata printr-un strat subtire de gheata, a fost desemnata fotografia anului 2013 in concursul organizat de revista National Geographic , conform Mediafax , care.

Luptatoarea Emilia Budeanu si halterofilul Oleg Sirghi au fost alesi sportivii anului 2013

Halterofilul Oleg Sirghi si luptatoarea Emilia Budeanu au fost alesi, de catre Ministerul Tineretului si Sportului, cei mai buni sportivi moldoveni in 2013.

VIDEOLuptatorul Ionut Moise si tenismenul Ovidiu Ionescu, sportivii buzoieni ai anului 2013

Vineri seara, a avut loc Gala Sportului Buzoian 2013, eveniment organizat la fiecare sfarsit de an de Directia Judeteana de Tineret si Sport. Titlul de cel mai bun sportiv buzoian al anului a fost acordat, ex-aequo, tenismenului Ovidiu Ionescu si luptatorului Ionut Moise, ambii sportivi legitimati la CSM Buzau.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Cele mai amuzante GIF-uri ale anului

Farsele, accidentele amuzante, momentele penibile sau hazlii au facut deliciul internautilor si in acest an. BuzzFeed a strans laolalta cateva dintre cele mai comice filmulete ale anului, intr-o serie de GIF-uri care te vor face sa zambesti.

Cele 7 secrete ale oamenilor norocosi

In timp ce unii dintre noi se chinuie sa razbata in viata, norocosii intalnesc la tot pasul oportunitati de care profita la maximum fara a arata ca s-au chinuit prea mult. Si atunci spunem despre ei ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )