Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

B1 B1,
Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate. continuă pe B1

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Game of Thrones: 9 momente-cheie din Batalia Bastarzilor, unul dintre cele mai bune si mai violente episoade

Episodul Batalia Bastarzilor a demonstrat inca o data de ce Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din istorie. Adevarul va propune un scurt rezumat al penultimului episod din sezonul sase al seriei HBO, insa va avertizam ca textul ce urmeaza contine spoilere! Multe!.

OK!Cele mai sexy videoclipuri din anii 90

Pentru generatia care a crescut cu muzica anilor 90, e lesne de inteles nostalgia de acum. Bombardati de Bieberi si Cyrusi, de no-name-uri care canta timp de 6 minute un refren lalait, de trupe care n-au nicio treaba cu dansurile si interpretarea live, ne vine usor sa ne mai intoarcem la idolii de-altadata, la clipurile muzicale concepute, ce-i drept, mai umil, dar parcaaveau mai mult sens.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Batalia bastarzilor, cel mai recent episod din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, a fost desemnat - pe baza voturilor exprimate de fani - cel mai bun episod realizat vreodata in cadrul acestei productii a postului HBO si a obtinut nota maxima 10) pe site-ul cu specific cinematografic IMDb, informeaza New Musical Express, citat de News. ro.

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )