Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate. continuă pe ADPM

Cu aceste doua tinute a fost remarcata Carmen Negoita la New York Fashion Week

Carmen Negoita participa zilele acestea, pentru a doua oara, la New York fashion Week. Cunoscuta bloggerita de moda din Romania a fost invitata sa asiste la o serie de prezentari ale marilor designeri internationali.

Atac la New York: Unei femei musulmance i s-a dat foc in strada

O femeie musulmanca, in varsta de 36 de ani, a fost victima unui atac ce s-a petrecutintr-una dintre cele mai aglomerate zonedin New York, sambata seara, cu o zi inainte de.

America, opera de arta din aur amplasata in toaleta unui muzeu din New York

Toaleta muzeului Guggenheim din New York detine, de vineri, un vas de WC din aur masiv, potrivit EuropaFM. Vasul este o opera de arta intitulata America siapartine artistului italian Maurizio.

Alte doua femei musulmane au fost victimele unui atac rasial in New York

Trei femei, care purtau haine traditionale musulmane, au scapat nevatamate dupa ce au fost vizate de tentative de incendiere, in New York, SUA, potrivit Mediafax. Autoritatile suspecteaza ca incidentele.

Femei musulmane, vizate de tentative de incendiere in orasul american New York

Trei femei care purtau haine specifice musulmane au scapat nevatamate dupa ce au fost vizate de tentative de incendiere in orasul american New York, autoritatile suspectand ca incidentele sunt atacuri rasiste, informeaza NBC News, potrivit Mediafax.

O femeie musulmana a fost incendiata in New York. Politia este in alerta

Politia din New York cauta un barbat suspectat ca i-a dat foc unei femei care purta imbracaminte traditionala musulmana, informeaza Reuters. Politia a precizat ca incidentul a avut loc in.

Hillary Clinton afirma la CNN ca a avut o ameteala la ceremoniile de la New York

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, care s-a simtit rau in timpul ceremoniilor de la New York de comemorare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, a explicat luni seara pentru postul CNN ca nu a lesinat, dar ca a avut o ameteala si ca si-a pierdut echilibrul, transmite AFP.

FOTOGALERIE Cum arata cele mai noi TGV-uri care vor circula din luna decembrie

Compania nationala franceza SNCF a prezentat TGV Oceane, cele mai noi trenuri de mare viteza care vor circula din decembrie intre Paris si Bordeaux. Trenurile pot gazdui cu 10% mai multi pasageri, iar fiecare loc este un veritabil birou mobil. SNCF concureaza cu Air France pentru ruta de 570 km care este parcursa in trei ore si un sfert, insa preturile de pornire ale biletelor sunt mai mici decat la avion. Din iulie 2017 calatoria va dura numai doua ore si cinci minute fiindca toata linia va fi super-rapida.

Cele mai bune trufe de ciocolata

Pentru a prepara cele mai bune trufe de ciocolata foloseste o ciocolata cu 85% cacao pentru ca este mult mai sanatoasa. Poti servi trufele la gustare sau ori de cate ori ti se face pofta de ceva bun si dulce.

Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru

Cand vine vorba de cina in familie, nu stii ce sa prepari mai intai pentru a-i impresiona pe cei dragi. Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru sunt un fel de mancare cu care sigur vei impresiona.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )