Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai bune trufe de ciocolata

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune trufe de ciocolata

Pentru a prepara cele mai bune trufe de ciocolata foloseste o ciocolata cu 85% cacao pentru ca este mult mai sanatoasa. Poti servi trufele la gustare sau ori de cate ori ti se face pofta de ceva bun si dulce. continuă pe Adevărul

Cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli

Dureri de spate, arsuri stomacale sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi ameliorate prin adoptarea unei pozitii de dormit corecte. Afla care sunt cele mai bune pozitii de somn pentru diferite boli!.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru

Cand vine vorba de cina in familie, nu stii ce sa prepari mai intai pentru a-i impresiona pe cei dragi. Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru sunt un fel de mancare cu care sigur vei impresiona.

[P] Reduceri de pana la 40% la cele mai bune restaurante din tara

Foodpanda te invita la festival! Pentru ca romanii sunt gurmanzi si apreciaza preparatele de calitate, fie ca sunt romanesti, chinezesti sau grecesti, Foodpanda a adus impreuna cele mai bune restaurante din tara, la un adevarat festival al gustului.

Cum sa faci cele mai bune clatite de dovlecei

Nu sunt chiar un fun al dovleceilor, dar sunt unele preparate pe care le pregatesc cu drag de fiecare data. Reteta pentru cele mai bune clatite de dovlecei am descoperit-o nu cu mult timp in urma si de atunci o pregatesc ori de cate ori mi se face pofta.

(P) Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala

Profita de cele mai bune oferte la inceput de scoala .

Cele mai bune gogosi mexicane, Churros

Daca sarbatoresti ceva alaturi de cei dragi, serveste-i cu cateva gogosi spaniole cu sos de ciocolata, extrem de delicioase! Gogosile calde, pudrate cu zahar si scortisoara, sunt servite alaturi de un sos cald de ciocolata. incearca si tu reteta si te vei convinge de cat de gustoase sunt!.

Cele mai bune pozitii pentru sex in lift

Exista doua lucruri dupa care barbatii sunt innebuniti: sex si risc. Iar cand cele doua se intalnesc, fii sigura ca iubitul tau este in al noualea cer. Deci, daca va ganditi sa incercati pozitii si locuri noi, lasa dormitorul si experimenteaza sexul in lift.

Haz de necaz! Acestea sunt cele mai bune glume despre telefonul exploziv de la Samsung

Am tot scris despre asta, asa ca nu mai trebuie sa reluam povestea despre telefoanele Note 7 care explodeaza. , scrie playtech. roTotusi, facem un mic rezumat: Samsung Galaxy Note 7 explodeaza, iar cei de la.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )