Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

B1 B1,
Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

Orasele romanesti Sibiu si Oradea se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un. continuă pe B1

Sibiul si Oradea in topul celor mai convenabile 10 destinatii europene de vizitat in 2017 (FOTO)

Orasele romanesti, Sibiu si Oradea, se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

Thailanda, Malaezia si Indonezia, cele mai cautate destinatii exotice pentru sarbatorile de iarna

Destinatiile exotice preferate de turistii romani pentru perioada sarbatorilor de iarna sunt Thailanda, Malaezia, Indonezia, Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Maldive, Mauritius si, mai nou, Zanzibar, potrivit touroperatorului Alltur.

Cele mai accesibile destinatii pentru luna de miere in noiembrie. De ce este Egiptul prima recomandare in aceasta perioada

O buna parte dintre cei care aleg sezonul de vara pentru a-si face nunta au ca principal motiv luna de miere. Agentii de turism afirma ca si cei care fac nunta toamna au la fel de multe variante pentru luna de miere si la preturi la fel de bune.

FOTO Elevii uneiadintre cele mai prestrigioase scoli europene, voluntari pe santierele din Bihor. Construiesc pentru orfani si pentru cainii fara adapost

15 elevi voluntari si doi profesori de la Institutul Le Rosey, din Elvetia, ajuta, in perioada 23-27 octombrie, la construirea unei case pentru o familie de tineri. Ei au strans fonduri pentru orfani si se ingrijesc de cainii fara stapan de la un adapost de animale din Beius.

retail Arena 2016: Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa vinzi la export

Antreprenorii romani trebuie sa fie atenti la cateva lucruri, daca vor sa aiba succes in procesul de extindere internationala a businessurilor. Intre cele mai importante se numara cunosterea specificurilor pietelor vizate, de la comportamentul.

Cele mai ridicole spagi cerute si oferite de politicieni din Romania

Caltabosi, scaune, pepeni, ceainice sau rasaduri cu flori, acestea sunt cele mai ridicole spagi luate si date de politicienii romani. Procurorii DNA au fost pusi in fata unor situatii de-a dreptul j.

(P) Intalnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane - joi, 27 octombrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu joi, 27 octombrie, ora 19, la o intalnire-eveniment cu Ludmila Ulitkaia, una din cele mai importante voci ale literaturii contemporane, prilejuita de lansarea romanului Imago, recent aparut in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Russo.

Peste 1.300 locuri de munca prin reteaua EURES. La cules de capsuni, cele mai multe locuri vacante

Angajatorii din 13 state ale Uniunii Europene se intrec in oferte pentru romani. in aceasta perioada sunt disponibile, prin reteaua EURES, 1. 372 locuri de munca, cele mai multe slujbe fiind in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Femeile domina ca numar industria de servicii pentru afaceri. Barbatii ocupa posturile cu cele mai mari salarii

Femeile reprezinta aproximativ doua treimi 64%) dintre angajatii industriei de servicii pentru afaceri ITO, BPO, SSC si RD), insa barbatii, chiar daca de doua ori mai putini, tind sa ocupe posturile cu salariile cele mai mari, din companiile.

Alegeri parlamentare 2016: cele mai ambitioase promisiuni electorale

Alegerile parlamentare se apropie, iar partidele din Romania isi sustin cu tarie cele mai ambitioase programe prin care acestea isi doresc sa schimbe tara in urmatorii ani. Cum am fost obisnuiti la fiecare 4 ani, partidele promit locuri de munca,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )