Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Online Sport Online Sport,
Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite. continuă pe Online Sport

VIDEO Un francez care pregatea 15 atentate la campionatul european de fotbal a fost arestat in Ucraina / Acesta avea asupra sa 125 kg de TNT

Un francez care pregatea 15 atentate in Franta, inaintea si in timpul Euro 2016, a fost arestat in 21 mai in Ucraina, a anuntat luni, la Kiev, seful serviciilor interne ucrainene SBU) Vasil Grytsak, citat de AFP. Vezi in articol imagini cu arestarea cetateanului francez.

Mai sunt doua zile pana incepe Campionatul European de Fotbal. Ce trebuie sa stie suporterii romani care merg in Franta

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului, Campionatul European de Fotbal, incepe peste doua zile. Ministerul Afacerilor Interne face apel la suporterii romani care se deplaseaza in Franta sa respecte regulile impuse de organizatori.

Romania, doar locul 6 in finala pe echipe la Campionatul European de gimnastica feminina. Ponor, ultima sansa

Gimnastele tricolore s-au clasat, sambata, pe locul 6 in finala pe echipe la Campionatul European de la Berna, titlul continental fiind castigat de Rusia.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

Romania in a treia urna valorica la tragerea la sorti pentru Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut calificarea la Campionatul European din luna decembrie, iar vineri isi va afla adversarele de la turneul gazduit de Suedia.

Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru Clubul Rizea Wushu

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a intors de la Campionatul National de Wushu cu 6 medalii de aur, 2 de argint si 5 de bronz.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )