Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai sunt doua zile pana incepe Campionatul European de Fotbal. Ce trebuie sa stie suporterii romani care merg in Franta

România Liberă România Liberă,
Mai sunt doua zile pana incepe Campionatul European de Fotbal. Ce trebuie sa stie suporterii romani care merg in Franta

Cel mai asteptat eveniment sportiv al anului, Campionatul European de Fotbal, incepe peste doua zile. Ministerul Afacerilor Interne face apel la suporterii romani care se deplaseaza in Franta sa respecte regulile impuse de organizatori. continuă pe România Liberă

Cele mai importante 10 recorduri de la Campionatul European de fotbal

Campionatul European reuneste cele mai bune echipe, o data la patru ani. De-a lungul timpului s-au acumulat recorduri importante, unele dintre ele nici acum depasite.

Adevarul Live: mai sunt trei zile pana la EURO! Ce sanse are Romania in fata Frantei?

Incepand cu ora 15. 00, Adevarul Live va gazdui o emisiune avand ca temna participarea Romaniei la Campionatul European de Fotbal.

Romania in a treia urna valorica la tragerea la sorti pentru Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut calificarea la Campionatul European din luna decembrie, iar vineri isi va afla adversarele de la turneul gazduit de Suedia.

Romania, doar locul 6 in finala pe echipe la Campionatul European de gimnastica feminina. Ponor, ultima sansa

Gimnastele tricolore s-au clasat, sambata, pe locul 6 in finala pe echipe la Campionatul European de la Berna, titlul continental fiind castigat de Rusia.

Campania actuala pentru alegerile locale - moartea pasiunii

Mai sunt doua zile pana la alegerile locale si nu ne putem astepta la surprize prea mari din partea electoratului, sunt de parere analistii CAIET, care caracterizeaza actualele alegeri drept moartea pasiunii. Potrivit acestora, legislatia actuala electorala si, implicit, noile metode de derulare a campaniei, ii avantajeaza pe primarii in functie si pe partidele mari, respectiv PSD si PNL, care vor castiga aproape tot, cu mici exceptii.

Primarul din Beius a fost condamnat definitiv cu doua zile inainte de alegeri si nu mai poate fi ales

Primarul din Beius Adrian Domocos urma sa candideze duminica pentru un nou mandat, ca independent, insa cu doua zile inainte de alegeri Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv la doi ani si o luna de inchisoare cu suspendare si i-a stabilit interdictia a de fi ales si de a ocupa o functie publica, potrivit eBihoreanul. ro.

Romania este la inaltime la Euro 2016. Cine este cel mai inalt jucator de la Campionatul European

N-avem cum sa nu fim la inaltime in Franta. Avem cel mai inalt jucator de la Euro: Pantilimon. Patru jucatori de la Euro au mai mult de 2 metri - dar Pantilimon se uita de sus la toti. Torje a prins si el podiumul.

VIDEO Un francez care pregatea 15 atentate la campionatul european de fotbal a fost arestat in Ucraina / Acesta avea asupra sa 125 kg de TNT

Un francez care pregatea 15 atentate in Franta, inaintea si in timpul Euro 2016, a fost arestat in 21 mai in Ucraina, a anuntat luni, la Kiev, seful serviciilor interne ucrainene SBU) Vasil Grytsak, citat de AFP. Vezi in articol imagini cu arestarea cetateanului francez.

ING Bank a facut estimari toxice cu doua zile inainte de alegeri

Analizele ING Bank referitoare la evolutia cursului valutar dupa alegeri sunt aberante si toxice, este de parere Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD.

webPR:Doar 3 zile pana ce Bucurestiul devine Capitala Internetului: 130 de speakeri, 55 de ore de know-how, concerte, filme si petreceri. Inca se pot cumpara bilete!

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului si tehnologiei care are loc in Romania joi si vineri saptamana aceasta la Bucuresti a intrat in linie dreapta. A 5-a editie a Interactive Central and Eastern Europe Festival - ICEEfest - este si cea mai ampla de pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )