Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai inteligente investitii. TOP 5 lucruri care nu isi pierd valoarea in timp

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai inteligente investitii. TOP 5 lucruri care nu isi pierd valoarea in timp

Cei mai multi dintre noi cheltuim banii pe lucruri care se depreciaza foarte repede, iar investitiile se dovedesc a fi o risipa. Masinile noi reprezinta una dintre cele mai paguboase investitii pe care o persoana le poate face. In cateva. continuă pe Wall-Street Ro

Verdictul Euro NCAP: cele mai bune masini din clasa lor testate in 2015

In fiecare an, Euro NCAP publica o lista cu masinile care au obtinut cele mai bune rezultate pe categoriile din care fac parte, pentru ca numarul de stele nu poate fi comparat direct intre segmente diferite de autoturisme. Pentru a stabili titlul de.

Care au fost campaniile de Social Media care au facut BCR banca cu cele mai multe aparitii in mass-media

BCR este una dintre bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015, potrivit unui raport MediaTrust. Cu 6. 440 de reclame, BCR s-a situat pe locul al treilea in clasament, dupa Alpha Bank si ING Bank. Insa, BCR este fruntasa in.

Monumentele naturii din inima Baraganului. Cum rezista vremii capricioase cele mai inedite specii de arbori de pe pamant

De 14 ani, in judetul Ialomita, noua specii diferite de arbori au fost declarate monumente ale naturii. Ocrotite de lege, plantele provin din cele mai indepartate colturi ale lumii si au fost aclimatizate aici. Veteranul este un stejar secular care a implinit recent 300 de ani.

NPD a anuntat cele mai populare si profitabile jocuri din 2015

Ca in fiecare inceput de an, cei de la NPD reduc anul anterior la o serie de statistici mai mult sau mai putin interesante. De aceasta data, vorbim de cele mai populare si profitabile jocuri din 2015. in cazul in care sunteti pasionati de gaming, este foarte probabil sa aproximati cu precizie destul de mare [].

in ce regiuni se vor face cele mai multe angajari in acest an. Targoviste, in cap de lista

Bucurestiul, Timisoara si Clujul vor ramane si in 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor care fac recrutari.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

5 efecte miraculoase ale dovleacului, sursa completa de potasiu si vitamina C: semintele au cele mai puternice efecte terapeutice

Este sarac in grasimi, are putine calorii si un continut bogat de vitamine. Dovleacul, unul dintre cele mai popular alimente, aduce numai beneficii organismului, fiind un adevarat remediu naturist. Dovleacul este o sursa importanta de vitamina C, nutrientul necesar sistemului imunitar.

10 bancuri tari cu extraterestri. De ce cred barbatii ca femeile cu sani la spate sunt cele mai sexi

Posibilitatea existenei unor fiinte inteligente pe alte planete sau constelatii au stranit dintotdeauna curiozitatea pamantenilor si au ajuns chiar si sursa de bancuri.

Metodele de epilare cele mai eficiente si cele mai sanatoase, la Adevarul Live de la ora 15.00

In ultimii cinci ani, a crescut considerabil numarul persoanelor care apeleaza la epilarea laser sau cu lumina intens pulsata, sezonul rece fiind momentul propice pentru astfel de proceduri. Demontam miturile legate de acest tip de epilare numita definitiva, dar si despre metodele clasice, impreuna cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )