Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai mari 15 agentii de media au scazut cu aproape 180 mil. euro in criza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari 15 agentii de media au scazut cu aproape 180 mil. euro in criza

Cele mai mari 15 agentii de media buying si-au redus cifra de afaceri cu in jur de 182,7 milioane de euro intre 2008 si 2012, ca urmare a scaderii drastice a investitiilor in marketing, arata datele Ministerului de Finante centralizate de. continuă pe Wall-Street Ro

RAPORT: Cele mai mari banci europene, obligate sa isi reduca activele cu 660 de MILIARDE de euro

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari meni.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

Cele mai mari gafe vestimentare ale barbatilor, in vacanta

Sapca de baseball decolorata, camasa cu imprimeu tip Hawai, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

VIDEO Ziua Z: Apocalipsa: filmul lui Brad Pitt cu cele mai mari incasari

Succesul celui mai nou film in care Brad Pitt joaca rolul unui fost investigator care inceraca sa salveze lumea este de necontestat. La nivel mondial, World War Z/Ziua Z: Apocalipsa a avut profituri totale de 502 milioane de dolari, scrie The Hollywood Reporter.

Unde se munceste bine in strainatate: Afla in ce tara sunt salariile cele mai mari

Salarii de peste 2000 de euro ii asteapta pe romanii care vor sa lucreze in strainatate. Asta daca opteaza pentru posturile de muncitori in constructii, asistenti medicali sau ingrijitori de persoane.

Scandal urias intr-unul din cele mai mari orase din Europa. Informatiile private ale locuitorilor erau furate

Instalate pe strazile Londrei, respectivele publele sunt echipate cu un sistem wifi. In aceasta vara, ele au fost testate inclusiv pentru colectarea datelor de pe telefoanele inteligente ale trecatorilor. Un scandal de.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

Cei mai mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut un profit total de 365,9 milioane de euro, mai putin cu 390,6 milioane de euro comparativ cu 2008, primul an de criza, conform datelor Ministerului de Finante.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )