Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cei mai mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut un profit total de 365,9 milioane de euro, mai putin cu 390,6 milioane de euro comparativ cu 2008, primul an de criza, conform datelor Ministerului de Finante. continuă pe Wall-Street Ro

Cei mari mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut un profit total de 365,9 milioane de euro, mai putin cu 390,6 milioane de euro comparativ cu 2008, primul an de criza, conform datelor Ministerului de Finante,.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

Raed Arafat: Spitalele din Romania opun rezistenta la schimbare

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a explicat, in cadrul Editiei de Weekend, la Antena 3, ca spitalele din Romania sunt obisnuite sa functioneze intr-un mod anume si orice.

FOTO Cei mai fiorosi tauri au concurat in Baile Felix, la primul campionat de rondeo din Romania

Zeci de tauri s-au intrecut, la sfarsit de saptamana, la primul Campionat European de Rodeo din tara, unde au participat concurenti din toata Europa.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Louis Vouitton produce componente de genti si curele la Sibiu: Afacerea din Romania si-a dublat veniturile

Faimosul brand Louis Vuitton face milioane de euro la Sibiu. Proprietarul Louis Vuitton si unul dintre cei mai importanti jucatori din industria luxului, si-a dublat afacerile din judetul Sibiu in timpul crizei.

RAPORT: Cele mai mari banci europene, obligate sa isi reduca activele cu 660 de MILIARDE de euro

Cele mai mari banci europene trebuie sa isi reduca activele cu 661 miliarde de euro si sa genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementari meni.

Cele mai mari gafe vestimentare ale barbatilor, in vacanta

Sapca de baseball decolorata, camasa cu imprimeu tip Hawai, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Reactii la declaratiile extremiste ale liderului Jobbik: Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere verificarea finantarii evenimentului din Ardeal si acuza prezenta unei grupari paramilitare sovina, rasist-extremista si

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA) transmite printr-un comunicat ca paza Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal, acolo unde liderul partidului extremist maghiar Jobbik, Gabor Vona a declarat ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania, este asigurata de o grupare paramilitara din Ungaria care este sovina, rasist-extremista si anisemita. MCA Romania solicita autoritatilor romane sa se sesizeze si sa verifice sursele de finantare a evenimentelor organizate si desfasurate pe teritoriul Romaniei cu participarea unor entitati extremiste si paramilitare straine, se arata intr-un comunicat al MCA remis HotNews. ro. UPDATE Si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel condamna cu fermitate declaratiile liderului politic maghiar si cere autoritatilor romane sa sanctioneze discursul ce vine in contradictie flagranta cu articolul 30, alineatul 7 din Constitutia Romaniei.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )