Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai mari dezastre militare ale romanilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari dezastre militare ale romanilor

Unul dintre principalii piloni ai maretei civilizatii romane l-a reprezentat armata, care a i-asigurat suprematia vreme de secole. Si totusi, pe langa multele victorii rasunatoare ale masinariei de razboi, legiunile au cunoscut si unele infrangeri cel putin la fel de spectaculoase. Cateva dintre ele:. continuă pe Adevărul

Hristos a inviat! Romanii au luat lumina: cum a decurs slujba de inviere in cele mai mari orase ale tarii

Romanii au mers noaptea trecuta la biserica pentru a lua lumina si pentru a participa la slujba de inviere. Va prezentam reportaje realizate in mai multe orase ale tarii. Hristos a inviat!.

in ma ma, cele mai mari temeri ale clasei de mijloc se reunesc si devin realitate. Un film despre cancer, copii, feminitate, dragoste si viata VIDEO

Cel mai nou film al regizorului spaniol Julio Medem spune, intr-un mod nu prea reusit, povestea Magdei, jucata de Penelope Cruz, o mama singura care afla ca are cancer.

Cele mai mari pericole pentru omenire: robotii ocupa un loc fruntas pe lista

Robotii inteligenti si virusurile mortale sunt principalele amenintari pentru longevitatea umanitatii, iar guvernele nu sunt capabile sa le faca fata inca. Iar asta nu o spunem noi, ci o echipa de experti. in afara de asta, oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford, Fundatia Global Challenges si Global Priorities Project cred ca ar trebui sa [].

Cele mai frumoase amenajari de birouri din Cluj, orasul care concureaza Bucurestiul la bun gust

Cluj - Napoca, al doilea cel mai mare oras al tarii, devine pe zi ce trece unul dintre cele mai atractive orase pentru dezvoltarea si amenajarea de birouri din Romania, iar acest lucru este evidentiat tot mai mult de cele mai noi sedii ale marilor.

Istoria fenomenului OZN la romani. Cele mai ciudate vizite ale extraterestrilor semnalate in tara noastra

Un grup de specialisti ufologi, reuniti intr-o asociatie, au facut o cronologie a obiectelor misterioase care ar fi survolat cerul tarii noastre, din cele mai vechi timpuri si pana astazi.

Cum fura escrocii banii din bancomate si cat de repede sunt prinsi: metodele furculita si pisicuta, cele mai folosite

In ultimii ani anchetatorii au reusit sa identifice si sa aresteze mai multe persoane din Romania care castiga bani furand direct din bancomate. Cele mai folosite metode ale escrocilor sunt cunoscute in randul procurorilor sub numele de furculita si pisicuta.

Cum a pus mafia sarba mana pe cele mai valoroase comori dacice: traficul cu bratari de aur comandat de Ilic Ljubisa

Unul dintre cele mai vechi dosare ale cautatorilor de comori din Muntii Orastie este aproape de sentinta definitiva. in dosarul tezaurelor, in care zece oameni sunt condamnati pe fond, au fost anchetati mai multi interlopi sarbi, pentru ca au creat o retea care se preocupa cu traficul de obiecte antice, iar cu ajutorul ei au fost scoase din tara o serie de artefacte antice extrem de valoroase.

URARI DE PASTE! Cele mai frumoase URARI DE PASTE

Cea mai importanta sarbatoare din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru cele mai frumoase URARI.

MESAJE DE PASTE. Cele mai emotionante MESAJE DE PASTE

Cea mai importanta sarbatoare din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru cele mai frumoase M.

MESAJE DE PASTE. Cele mai inspirate MESAJE DE PASTE

Cea mai importanta sarbatoare din acest an, invierea Domnului Iisus, este prilej pentru momente de liniste si bucurie alaturi de cei dragi. E momontul asadar pentru cele mai frumoase M.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )