Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ma ma, cele mai mari temeri ale clasei de mijloc se reunesc si devin realitate. Un film despre cancer, copii, feminitate, dragoste si viata VIDEO

Adevărul Adevărul,
in ma ma, cele mai mari temeri ale clasei de mijloc se reunesc si devin realitate. Un film despre cancer, copii, feminitate, dragoste si viata VIDEO

Cel mai nou film al regizorului spaniol Julio Medem spune, intr-un mod nu prea reusit, povestea Magdei, jucata de Penelope Cruz, o mama singura care afla ca are cancer. continuă pe Adevărul

Omul din PSD cu cele mai mari sanse sa preia sefia Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari sansa sa ii succeada in functie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentara, au precizat surse social-democrate pentru.

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

Cele mai mari pericole pentru omenire: robotii ocupa un loc fruntas pe lista

Robotii inteligenti si virusurile mortale sunt principalele amenintari pentru longevitatea umanitatii, iar guvernele nu sunt capabile sa le faca fata inca. Iar asta nu o spunem noi, ci o echipa de experti. in afara de asta, oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford, Fundatia Global Challenges si Global Priorities Project cred ca ar trebui sa [].

SURSE Florin Iordache are cele mai mari sanse sa ii ia locul lui Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, este principala varianta luata in calcul de Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse de la varful PSD. PSD va demara procedura de revocare a lui Valeriu Zgonea din pozitia de al treilea om in stat, dupa excluderea din PSD.

Cum a pus mafia sarba mana pe cele mai valoroase comori dacice: traficul cu bratari de aur comandat de Ilic Ljubisa

Unul dintre cele mai vechi dosare ale cautatorilor de comori din Muntii Orastie este aproape de sentinta definitiva. in dosarul tezaurelor, in care zece oameni sunt condamnati pe fond, au fost anchetati mai multi interlopi sarbi, pentru ca au creat o retea care se preocupa cu traficul de obiecte antice, iar cu ajutorul ei au fost scoase din tara o serie de artefacte antice extrem de valoroase.

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand.

Cum recunosti un ou stricat: cele mai bune metode de testare a prospetimii inainte de a vopsi ouale de Paste

Cum recunosti un ou stricat. Traditia pascala a vopsirii oualor prespune cumpararea unei cantitati mai mari de oua, pe care nu o vom consuma atat de repede. De aceea, este necesar sa ne asiguram ca alegem de la bun inceput oua cat mai proaspete, inainte de a le colora.

Cele mai utilizate rute ale companiei Wizz Air de pe Aeroportul Timisoara sunt cele spre Londra

Reprezentantii Wizz Air au anuntat, miercuri, la Timisoara, ca vor deschide doua noi baze in Romania, la Iasi si Sibiu.

Raport ingrijorator: Jucariile sunt cele mai periculoase produse vandute in UE

Cel mai recent raport al Comisiei Europene releva faptul ca jucariile sunt cele mai periculoase vandute in UE. Acestea aveau in compozitie materiale toxice, fie puteau produce rani copiilor. Si bijuteriile au avut un grad de periculozitate ridicat.

Aglomeratie la cumparaturi inainte de Paste: Cele mai cautate produse sunt carnea de miel, ouale, fructele si legumele (VIDEO)

Aglomeratie si la cumparaturi. Oua, vopsea, carne de miel, drob, cozonac, vin si fructe. Acestea sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada. Bucuresetenii au alocat anul acesta pentru masa de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )