Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai mari greseli din The Martian erau esentiale supravietuirii pe Marte

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari greseli din The Martian erau esentiale supravietuirii pe Marte

The Martian, sau Martianul pentru Romania, este un film care urmareste viata unui astronaut izolat pe Marte. Desi e corect din punct de vedere stiintific, sunt doua greseli foarte mari. continuă pe Adevărul

Cele mai mari greseli la prima intalnire

Ca sa fie totul cat mai simplu, am realizat pentru voi o lista cu cele mai comune astfel de greseli, care iti pot ruina sansele la o a doua intalnire. Sa vedem care sunt:Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Premiile Scopus: Performantele cercetatorilor romani au adus la Timisoara unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume

Trei institutii academice si trei jurnale stiintifice din Romania au fost nominalizate la Premiile Scopus, unul dintre cele mai importante evenimente de recunoastere a cercetarii din lume, care sunt organizate de Elsevier pentru prima data in Romania,gratie cresterii performantelor in domeniul cercetarii din ultimii zece ani.

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

Mic indreptar privind cele mai frecvente greseli de limba. Cuvintele straine (VII)

Limba romana se manifesta ca un sistem lexical deschis, primind necontenit cuvinte din limbi straine, dominanta fiind azi engleza anglo-americana. in general, aceste cuvinte isi mentin scrierea si pronuntia din limba de origine, fara adaptari. Fireste, nu toate imprumuturile sunt recomandate, fie ca este vorba de un sens nou, fie ca este vorba de o noua unitate lexicala, dar aceasta este o chestiune pe care doar timpul o va putea lamuri.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

Roger Waters critica formatia Bon Jovi pentru un concert la Tel Aviv: Tacerea si indiferenta sunt cele mai mari crime

Muzicianul britanic Roger Waters a transmis o scrisoare deschisa membrilor formatiei Bon Jovi, prin care ii acuza de faptul ca, prin sustinerea unui concert la Tel Aviv, sunt umar la umar cu Israelul si le aminteste de numeroasele pierderi suferite de palestinieni din cauza Guvernului israelian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )