Libnet.ro
UNICEF

18:15

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Antena3 Antena3,
Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Oamenii de stiinta au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata

Oamenii de stiinta de la British Academy of Sound Therapy au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata. Cercetatorii au realizat un studiu, la care au participat mai multe zeci de persoane.

Top 5 cele mai vorbarete zodii: nativii cu chef de taifas la orice ora

Cele mai vorbarete zodii. Unii nativi au fost inzestrati de astre cu un talent oratoric extraordinar cu care uneori au tendinta de a-si innebuni interlocutorii. Cu toate acestea, in unele cazuri acesta calitate ii transforma pe vorbareti in persoane foarte carismatice.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume. Vezi cat valoreaza

Primele 10 pozitii sunt ocupate de Coca-Cola, Microsoft, IBM, Toyota, Samsung, General Electric, McDonalds si Amazon, care a intrat pentru prima oara in top 10, cu o valoare a brandului de 37,948 miliarde de dolari.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

Nu si le-a mai taiat din 1952! Barbatul cu cele mai lungi unghii din lume

Un barbat din India, in varsta de 78 de ani, este detinatorul celor mai lungi unghii din lume. Barbatul spune ca vrea sa le taie si sa le doneze unui muzeu, scrie Daily Mail. Indianul Shridhar Chillal nu si-a.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )