Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

ADPM ADPM,
Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata joi dimineata indurerand o tara intreaga, milioane de oameni care au indragit-o si i-au urmarit intreaga cariera. Din cei peste 60 de ani de activitate, iata doar cateva din cele mai memorabile scenete TV in care a jucat. continuă pe ADPM

Boala de care suferea Stela Popescu

Stela Popescu a murit joi. Actrita Stela Popescu a marturisit recent ca sufera de diabet . Ea era nevoita sa ia medicamente. inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile.

Boala NESTIUTA de care suferea Stela Popescu: Lua medicamente jumatate de ora pe zi

Stela Popescu suferea de o boala netratabila, afectiune care creste riscul aparitiei accidentului vascular cerebral. Marea actrita a fost gasita moarta joi. in urma cu doar 3 zile, la Gala Femeilor.

Ultimul rol jucat de Stela Popescu

Ultimul rol pe care Stela Popescu l-a jucat a fost marti, cand, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor, incanta publicul interpretand-o pe Chirita lui Alecsandri.

Reactia cutremuratoare a actorului Mitica Popescu dupa ce a vazut sicriul in care este Stela Popescu

Printre colegii de breasla care au venit, vineri dupa-amiaza, sa se reculeaga la capataiul actritei Stela Popescu a fost si apreciatul artist Mitica Popescu. Evocand personalitatea actritei Stela Popescu, maestrul a.

Dezvaluiri despre comportamentul pe care il avea Stela Popescu, inainte sa moara: Nu mai era ea

Rodica Popescu Bitanescu a vorbit despre regretata actrita Stela Popescu. Aceasta a declarat ca vorbea revoltata si avea anumite stari de nervozitate. Stela avea un anumit fel de a vorbi. Nu mai er.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Ea e femeia care o va mosteni pe Stela Popescu! Cum arata Doina Maximilian, fiica adoptiva a artistei

Doina Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a.

Ultima persoana care a vazut-o in viata pe Stela Popescu: Era palida si mi-a spus ca se simte foarte obosita FOTO

Administratora cladirii in care locuia Stela Popescu a fost ultima persoana care a vazut-o in viata pe actrita. Femeia spune ca regretata artista era intr-o stare fizica precara si i-a marturisit ca este foarte obosita.

FOTO Ultima persoana care a vazut-o in viata pe Stela Popescu: Era palida si mi-a spus ca se simte foarte obosita

Administratora cladirii in care locuia Stela Popescu a fost ultima persoana care a vazut-o in viata pe actrita. Femeia spune ca regretata artista era intr-o stare fizica precara si i-a marturisit ca este foarte obosita.

Reactia organizatorilor evenimentului la care a participat Stela Popescu. De ce nu au reactionat cand marea actrita a dat semne de incoerenta pe scena

Stela Popescu a participat inainte cu doua zile de a muri la un eveniment monden. Pe scena, ea a tinut un discurs si dadea semne ca ceva nu este in regula cu ea. Unul dintre organizatorii.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )