Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai multe angajari au fost facute in domeniile IT, BPO, productie sau retail

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai multe angajari au fost facute in domeniile IT, BPO, productie sau retail

Cele mai multe angajari au fost facute, anul trecut, in domeniile IT, business process outsourcing BPO), productie sau retail, potrivit unui studiu realizat de Smartree trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor VIDEO

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Topul domeniilor si regiunilor din tara cu cele mai multe angajari in 2016. Care au fost cel mai bine platite locuri de munca

Anul 2016 a adus angajari masive in domenii precum IT, BPO, productie sau retail, iar trendul recrutarilor pe aceste segmente se va pastra si anul acesta. Pe de alta parte, de suferit au avut domenii precum agricultura, istorie sau geografie, pe aceste segmente fiind o adevarata provocare pentru candidati sa gaseasca un job.

VIDEO. Procurorul Mircea Negulescu a cerut incetarea activitatii la DNA. El a aparut in mai multe inregistrari audio facute publice la televiziunea lui Ghita dupa ce l-a anchetat pe patronul RTV si pe baronul PSD Mircea Cosma

Procurorul Mircea Negulescu a solicitat sa paraseasca Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce ieri a fost data publicitatii o inregistrare in care, intre altele, ar fi spus ca e posibil ca un procuror sa fi dat solutii pe bani.

Cele mai multe firme profitabile si de incredere din Romania au capital autohton

Capitalul privat romanesc este mai profitabil si mai de incredere decat multinationalele. Potrivit unui studiu realizat de CreditInfo, peste 9 din 10 companii care obtin profit si sunt considerate.

Sex in sarcina: cele mai jenante situatii

Pentru cele mai multe cupluri stabile, sarcina este, probabil, prima data cand se schimba ceva in viata lor sexuala. Totusi, este ok sa nu neglijati acest aspect, deoarece sexul in sarcina va pregateste pentru cum va fi viata voastra intima de acum incolo.

Barbat arestat pentru ca si-a violat si batut de mai multe ori fiica de 15 ani

Un barbat de 47 de ani din municipiul Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, miercuri, pentru agresiune sexuala si violenta in familie, victima fiind fiica sa mai mare, in varsta de 15 ani, care le-a spus anchetatorilor ca a fost batuta si violata in repetate randuri de catre tatal sau, care o avea in ingrijire, mama fiind plecata din tara. Adolescenta si sora mai mica au fost preluate de catre autoritati.

Jocul Link Twin, creat de romani, e lansat global pe cele mai mari platforme

Jocul Link Twin a fost prezentat in 2016 si introdus pe piata printr-un parteneriat cu Samsung. Acum, e distribuit global, pe iOS si Android, la pretul de doi dolari.

Tatal lui Sorin Grindeanu va fi audiat miercuri intr-un dosar privind mai multe fapte de abuz in serviciu

Nicolae Grindeanu, tatal premierului Sorin Grindeanu, va merge miercuri in instanta pentru a da declaratii in calitate de martor intr-un dosar privind mai multe fapte de abuz in serviciu,.

VIDEO Primaria sectorului 3 intentioneaza sa amenajeze in interiorul Halei Laminor mai multe sali de spectacol, spatii comerciale si un centru acvatic

In Hala Laminor, monument istoric de categorie A, Primaria sectorului 3 intentioneaza sa amenajeze o sala de spectacole cu o capacitate de 2. 000 de locuri, trei sali mai mici, de 500 de locuri fiecare, dar si alte cinci sali gen atelier pentru spectacole si evenimente mai mici, a anuntat primarul sectorului 3, Robert Negoita, pe pagina de Facebook. Hala va gazdui si cel mai mare centru acvatic din Romania, spatii comerciale, iar in cadrul complexului vor fi amenajate si mai multe terenuri de sport, a anuntat edilul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )