Libnet.ro
UNICEF

09:16

Cele mai populare cautari pe Google in 2015. Simona Halep, Colectiv si ISIS, cei mai cautati termeni

Antena3 Antena3,
Cele mai populare cautari pe Google in 2015. Simona Halep, Colectiv si ISIS, cei mai cautati termeni

Simona Halep, Elena Udrea, Dacian Ciolos, tragedia din Colectiv, bacalaureatul, Dumnezeu si ISIS se numara printre cei mai cautati termeni pe motorul online Google, in Romania, in anul 2015. Google a facut. continuă pe Antena3

Care au fost cele mai populare cautari pe Google in 2015

Google a lansat, miercuri, topul celor mai populare cautari realizate pe parcursului anului 2015 in Romania.

Top Google: Cele mai populare personalitati in 2015

Cele mai populare personalitati ale anului 2015 in cautarile facute de romani in Google sunt Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabita, Vadim Tudor si Mihaela Radulescu.

Ce au cautat romanii pe Google in 2015: jocul Pixwords, dar si Simona Halep

Jocul Pixwords, rezultatele la Bacalaureat si telenovela difuzata de Acasa TV Puterea Destinului, sunt cele mai populare cautari pe Google. ro, potrivit datelor oferite de companie.

Ce au cautat romanii pe Google in 2015: Colectiv si cine e Dacian Ciolos

Cele mai populare cautari pe Google in 2015 tocmai au fost publicate de companie. Dacian Ciolos, se vede din top, a fost un anonim pentru multa lume.

Top Google: Cele mai populare evenimente din Romania in 2015

Evenimentele din 2015 care au generat cel mai mare interes prin cautarile pe Google sunt aceleasi din anii recenti - bacalaureatul si titularizarea, dar si momentele tragice din clubul Colectiv si redactia publicatiei Charlie Hebdo.

Ce au cautat romanii pe Google in 2015 De la raspunsuri pentru jocul Pixwords pana la Cine este Dumnezeu?

Google a dat publicitatii lista celor mai populare cautari realizate pe motorul de cautare de-a lungul anului 2015 de catre romani. Raspunsuri pixwords, rezultate bac 2015 sau puterea destinului au fost cele mai populare cautari, iar Australian Open, US Open si Wimbledon au fost cele mai populare evenimente sportive. De asemenea, se pare ca foarte multi au incercat sa gaseasca pe internet raspunsul la intrebarea Cine este Dumnezeu?.

Cautari pe Google: Topul celor mai populare emisiuni din 2015

Clasamentul celor mai populare productii de televiziune, in functie de cautarile pe Google, este dominat de reality-show-uri, primele trei pozitii in top fiind ocupate de emisiuni marca Pro TV.

Masura inedita luata de Simona Halep pentru a fi in forma la turneele din Australia. Ce face sportiva noastra

Simona Halep continua pregatirile dinaintea sezonului viitor, in care va debuta la inceputul lunii ianuarie, in Australia.

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )