Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai razboinice popoare din istorie. Oamenii care si-au dedicat intreaga existenta luptei

Adevărul Adevărul,
Cele mai razboinice popoare din istorie. Oamenii care si-au dedicat intreaga existenta luptei

De-a lungul istoriei, au existat societati dedicate total razboiului. in interiorul acestora s-au format caste ale luptatorilor de elita. intreaga lor viata era legata, inca din copilarie, de calea razboiului, traind fie intretinuti de restul societatii, fie exclusiv din prada. Toti acesti razboinici de elita au ajuns legende ale istoriei militare. continuă pe Adevărul

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Cea mai adanca, dar si cea mai scurta recesiune din istorie

Este posibil sa urmeze o redresare rapida, cu o latura dreapta a V-ului care se inclina treptat. Ana.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai putine cazuri de COVID-19

Calarasiul se afla in topul judetelor cu cele mai putine imbolnari cu noul coronavirus, desi sambata s-au inregistrat 16 cazuri. in prezent sunt 133 de bolnavi confirmati pozitiv cu COVID-19.

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce fuge un chirurg din sala de operatie

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor.

Adunatii Copaceni, prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze pentru toate satele!

Adunatii Copaceni este prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze in toate satele arond.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Istoria

Profesorul preda un curs de istorie unui grup de 20 de blonde. Prima intrebare: unde este America pe harta? Nicole se ridica si gaseste locatia pe harta. - Foarte bine, foarte bine! - spune profesorul.

Modele de masini de care trebuie sa te feresti. Dacia Sandero, in topul masinilor cu cele mai multe probleme

Desi foarte populare in statele din Europa, modelele autohtone nu sunt tocmai bine vazute atunci cand vine vorba de siguranta, rezistenta la drum si emisii de noxe.

Ursoaica cu pui, pe strazile din Busteni. Oamenii s-au apropiat de ei fara sa tina cont de pericol

O ursoaica cu trei pui au fost vazuti plimbandu-se nestingheriti pe strazile din Busteni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )