Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai putine cazuri de COVID-19

Calarasiul se afla in topul judetelor cu cele mai putine imbolnari cu noul coronavirus, desi sambata s-au inregistrat 16 cazuri. in prezent sunt 133 de bolnavi confirmati pozitiv cu COVID-19.

Harta coronavirusului in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri de imbolnavire la o luna de la iesirea din starea de urgenta

Pentru a doua zi consecutiv numarul noilor cazuri de infectare a trecut de 200, iar estimarile cu privire la finalul starii de alerta sunt inca incerte. Pana astazi, 12 iunie, pe teritoriul Romaniei, au.

Kelemen: Ungaria a acceptat ca cetatenii care vin din Romania sa nu mai stea in carantina si izolare

Ungaria a acceptat ca incepand de miercuri cetatenii care vin din Romania sa nu mai intre in izolare sau carantina pe o perioada de 14 zile, desi in tara noastra numarul cazurilor de COVID e mai mare de cinci la un milion de locuitori, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Premierul Ludovic Orban a acuzat marti Ungaria de masuri discriminatorii in ceea ce priveste libertatea de circulatie pe teritoriul sau.

Minele mortale de carbune in Romania comunista. Cum munceau romanii in cele mai riscante exploatari

Sute de mii de romani munceau in exploatarile miniere din Romania aflata sub regim comunist. Minele de carbune au fost in topul celor mai riscante unitati miniere.

Romania se va transforma in desert? Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania atrage un semnal de alarma

Cele mai grav afectate zone de acest fenomen sunt sudul Campiei Romane, Dobrogea si sudul Moldovei, atrage atentia Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR). Romania este unul dintre statele.

131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Top 10 cele mai frumoase poezii ale

Se implinesc 131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu 15 iunie 1889), considerat cel mai important reprezentant al literaturii romantice din Romania. Data oficiala de nastere a poetului este 15 ianuarie 1850,.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Cele mai bune bancuri cu doctori. De ce fuge un chirurg din sala de operatie

Bancurile cu medici au fost mereu dintre cele mai gustate de romani. Pe seama acestora sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din cabinetele lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )