Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Carte despre sinucideri

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Carte despre sinucideri

Un tip la biblioteca: - Fiti amabila, vreau si eu o carte despre sinucideri! - Fugi de-aici, ca tu n-o mai aduci inapoi! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dialog pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La bar

Un schelet intra intr-un bar. Merge la barman si comanda: - Baiete, o bere si un mop! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tarzan

Intr-o zi, plimbandu-se prin jungla, Tarzan gaseste o bata si, ridicand-o de jos, se uita la ea si zise: -Buna bata !. -Buna, Tarzan !.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Haine de petrecere

Bula primeste o invitatie la o petrecere. Pe invitatie scria ca se intra doar cu cravata neagra. Cand a ajuns, insa, spre surprinderea lui, ceilalti mai purtau si camasa si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Unde a uitat o blonda telefonul

O blonda in troleibuz. La un moment dat ii suna telefonul mobil. Ea incepe sa-l caute: in buzunar, in geanta, insa nu-l gaseste. In cele din urma spune: La naiba! Sigur l-am uitat la serviciu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Limba germana

Un ardelean, Ion, care voia sa plece in Germania il intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana. Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca tre sa vorbesti mai rar. Zis si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La petrecere

Bula primeste o invitatie la o petrecere. Pe invitatie scria ca se intra doar cu cravata neagra. Cand a ajuns, insa, spre surprinderea lui, ceilalti mai purtau si camasa si.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Doi indragostiti

Doi moldoveni indragostiti stau pe o banca intr-un parc: - Marie, vrei sa-ti arat Ursa Mare? - Mai Ioane, aici, de fata cu atata lume? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ce ora se deschide biblioteca

Bula suna in mijlocul noptii la bibliotecara: Alo, va rog frumos sa imi spuneti la ce ora deschideti la biblioteca. Bibliotecara, obosita: Bula, dar e trecut demult de miezul noptii! Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: De ce dormiti in parc

Doi cersetori dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el in gazda! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )