Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari stiluri vestimentare la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai tari stiluri vestimentare la New York Fashion Week

Miroslava Duma, Anna Dello Russo, Olivia Wilde, Ulyana Sergeenko si Chrissy Ruterford se numara printre numeroasele personalitati din lumea internationala a modei care, la New York Fashion Week, au uimit prin tinutele lor spectaculoase. continuă pe ADPM

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

New York: Un barbat si-a aruncat copilul de 3 ani de pe o cladire cu 52 de etaje, apoi s-a sinucis

Un barbat care a divortat recent de sotie si-a aruncat copilul de trei ani de pe terasa unui bloc cu 52 de etaje din New York, dupa care s-a sinucis, relateaza Sky News. Imigrantul ucrainean Dmitri Kanarikov,.

New York: Un barbat si-a aruncat copilul de trei ani de pe acoperisul unei cladiri, dupa care s-a sinucis

Un barbat si-a aruncat copilul in varsta de trei ani de pe acoperisul unei cladiri din New York, dupa care s-a aruncat, de asemenea, in gol, potrivit Newser. Dmitriy Kanarikov, de 35 ani din Brooklyn,.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun si de Revelion

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

Mesaje de sarbatori: cele mai bune urari de Craciun

Mesaje de sarbatori se tot trimit in perioada asta, iar cel potrivit e greu de gasit. Totusi, la o sarbatoare asa de mare si oferta de mesaje e mare. Iata cateva dintre cele mai interesante, cele mai amuzante si cele in pas cu vremurile, la final de 2013.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

Cele mai frumoase traditii de Craciun din Baragan

Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si mai spectaculoase, cu originea in credinte si mituri stravechi, sunt cele legate de sarbatoarea Nasterii lui Iisus si schimbarea anului. Craciunul este polul in jurul caruia graviteaza o multitudine de colinde, urari si traditii specifice, care trimit spre vremuri demult apuse, dar ce se regasesc, surprinzator, in contemporaneitate, spun etnografii.

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

Cele mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Se apropie de final un an plin de evenimente cu staif desfasurate la Hollywood, iar celebritatile s-au intrecut in aparitii spectaculoase si rochii care de care mai elegante afisate pe red carpet, Iata care sunt cele mai frumoase rochii purtate de staruri in 2013!.

Top cele mai bune domenii de investitii in 2014, in Romania.

In 2014, agricultura, IT-ul si externalizarea serviciilor vor fi principalele domenii de interes pentru investitorii straini in Romania, potrivit specilistilor Accace, una dintre principalele companii de consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. Dintre domeniile de interes de anul viitor, agricultura va atrage cele mai multe investitii. Principalul argument pentru agricultura este interesul major al fondurilor de investitii straine pentru cumpararea de terenuri si ferme, dar si .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )