Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Antena3 Antena3,
Cele mai tari gafe din TV, in 2013

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania. continuă pe Antena3

Romania instruita prin furt: acestea sunt cele mai furate carti din librarii in 2013

039;De ce este Romania altfel, de Lucian Boia, Dragul meu turnator, de Gabriel Liiceanu, Parabolele lui Iisus, de Andrei Plesu, si Fii demn, de Dan Puric, se numara printre cele mai furate carti din.

CASA POPORULUI, printre cele mai bizare constructii din lume.

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost inclus intr-o lista de 21 de constructii bizare si aparte din lumea intreaga alcatuita de un site american, din care mai fac parte cladiri inedite din Abu Dhabi, Suedia si Franta, potrivit Mediafax. Cum de exista astfel de locuri? se intreaba editorii site-ului Buzzfeed care au alcatuit lista, intitulata 21 dintre cele mai bizare si aparte cladiri din lumea intreaga. Palatul Parlamentului din Bucuresti este a cincea intrare din lista, insotita .

Cele mai tari stiluri vestimentare la New York Fashion Week

Miroslava Duma, Anna Dello Russo, Olivia Wilde, Ulyana Sergeenko si Chrissy Ruterford se numara printre numeroasele personalitati din lumea internationala a modei care, la New York Fashion Week, au uimit prin tinutele lor spectaculoase.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din spatiu din 2013 realizate cu telescopul Hubble

Si in 2013 telescopul Hubble a trimis catre Pamant numeroase imagini spectaculoase cu galaxiile, nebuloasele si supernovele din spatiu. Am selectat ceea ce a dat mai interesant Hubble.

Top 9 cele mai chic cupluri ale tuturor timpurilor

Brigitte Bardot si Gunter Sachs, Grace Kelly si Printul Reiner de Monaco sau Marlene Dietrich si Jean Gabin sunt doar cateva dintre cele mai chic cupluri din istorie, conform harpersbazaar. com.

Cele mai urate trenduri din 2013

Unele s-au intors, altele au aparut pentru prima data, cert este ca nu ne-au placut si ar face bine sa dispara la finalul acestui an.

Sinteza zilei: 2013, un an plin de momente amuzante, dar si multe gafe

Cele mai tari gafe din televiziune facute in 2013, in Romania si in strainatate, au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gafe din acest an, facute de presa din Romania.

TOP: companiile care atrag cele mai multe injurii de la clienti

Unele companii sunt iubite de clienti, altele nu, insa exista si o categorie mai aparte, cea a firmelor care atrag cele mai multe injurii din partea clientilor. In topul acesteia se claseaza furnizorii de televiziune prin satelit, arata datele unei.

Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant barbat din 2013

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake ocupa primul loc in topul celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de editorii revistei GQ, informeaza contactmusic. com.

Imaginile de care s-au indragostit mii de oameni. Cele mai dragalase animale, fotografiate in anul 2013

Retelele de socializare si site-urile din strainatate fac bilantul. Topuri cu cele mai impresionante fotografii ale anului, cele mai amuzante imagini ale lui 2013 au umplut internetul. Printre acestea si-a facut.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )