Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele 5 noi stocuri tehnologice cumparate de cel mai mare actionar extern al Tesla

România Liberă România Liberă,
Cele 5 noi stocuri tehnologice cumparate de cel mai mare actionar extern al Tesla

Managerul fondului scotian, Baillie Gifford, are un palmares de invidiat in identificarea titanilor . continuă pe România Liberă

Cel mai mare sat din Europa este la granita Romaniei. Foarte multi oameni habar nu aveau

Pe langa drumul unic in Europa, anume scara ce face legatura cu catunele izolate din Muntii Cernei, dar si multe alte peisaje fara seaman pe care tara noastra le are, de aceasta data, este vorba despre ceva de nu detinem, dar care ne este in proximitate. Cel mai mare sat din Europa se afla la .

Actiunile Tesla, cel mai mare declin in 24 de ore. Miliardarul Elon Musk, mai sarac cu 16,3 miliarde de dolari

Marti, actiunile companiei Tesla au inregistrat o scadere drastica la Bursa din New York, de 21 de procente, fiind cel mai mare declin inregistrat intr-o singura zi de gigantul auto. Miliardarul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in trimestrul trei, cel mai mare risc vine de la agricultura. imi mentin opinia ca in acest an vom evita recesiunea tehnica

In trimestrul al treilea al acestui an cel mai mare risc privind evolutia economiei vine din zona agriculturii, avertizeaza ministrul Finantelor, Florin Citu, care sustine totusi ca Romania va evita recesiunea.

SUA analizeaza impunerea de restrictii de export catre cel mai mare producator de semiconductori din China

Administratia Trump analizeaza impunerea de restricti de export companiei Semiconductor Manufacturing International Corporation, cel mai mare producator de semiconductori din China, potrivit unui purtator de cuvant al Departamentului Apararii.

Ce a facut acum El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume. Anuntul care poate sa schimbe tot

Ce a facut unul din traficantii care vor intra in istorie? Anuntul facut despre El Chapo in urma cu putin timp a uimit o lume intreaga. Ce a facut El Chapo? Anuntul facut de avocati Celebrul narcotraficant mexican a facut recurs in cursul zilei de vineri impotriva sentintei de condamnare pe viata primita anul trecut .

Uber, salvarea industriei auto lovite de criza: cum va deveni cel mai mare cumparator de masini electrice

Piata auto a fost lovita grav de criza economica provocata de pandemie, dar cel putin cand vine vorba de masini electrice, Uber ar putea fi solutia. Comparativ cu aceeasi perioada din 2019,.

Cel mai mare spital mobil COVID-19 din Romania a fost inaugurat. Surprinzator, se afla intr-o comuna

Unitatea medicala are o capacitate de 250 de paturi, din care peste 100 de ATI. Termenul initial de aducere si asamblare a complexului medical era 27 mai.

Ministrul Citu: Trebuie sa evitam recesiunea tehnica, cel mai mare risc este la agricultura

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avertizat, marti, ca Romania trebuie sa faca eforturi pentru a .

Acesta ar putea fi cel mai mare castig in urma crizei medicale din 2020

Aceste facilitati de monitorizare la distanta au ajutat deja unii dintre pacientii grav bolnavi sa fie ingrijiti de specialisti, fara a implica riscuri. La Centrul Medical Sutter Alta.

Cel mai mare cartel din Mexic, acuzat de terorism dupa perchezitii in care s-au descoperit drone echipate cu explozibili

Procuratura mexicana a anuntat ca ancheteaza pentru terorism Cartelul Noua Generatie Jalisco CJNG) dupa o operatiune in care au fost descoperite drone echipate cu explozibili plastici.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )