Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele trei motive pentru care vei dori Nexus 6, cel mai bun smartphone Google

Adevărul Adevărul,
Cele trei motive pentru care vei dori Nexus 6, cel mai bun smartphone Google

Nexus 6 e un smartphone vandut de Google si fabricat de Motorola. Totodata, este primul phablet realizat de compania americana in linia Nexus. Iata care sunt marile sale atuuri. continuă pe Adevărul

Nexus 6 si cele mai importante trei motive pentru care l-ai cumpara

Nexus 6 a ajunsla noi pentru review. Maine, apare review-ul, dar inainte am decis ca ecazul sa scoatem in fata motivele esentiale pentrucare l-ai vrea. Nexus 6 are un ecran de 6 inci si este la limita dintre un phablet si o tableta de 7 inci. Are poate cel mai bun hardware pe care ti l-ai dori, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee la 2,7GHz, o memorie RAM de 3GB si spatiu de stocare de 32 sau [].

Business B1 la zi: Motivele pentru care romanii isi schimba operatorul de telefonie mobila

Calitatea semnalului si reteaua in care sunt cunostintele sau prietenii sunt primele doua motive pentru care romanii isi schimba operatorul de telefonie mobila, potrivit datelor analizate de Consiliul.

BUZAU: Autobuzul cu 11 adulti si doi copii precum si cele trei masini care erau blocate in nameti, deszapezite

Autobuzul cu 11 adulti si doi copii, blocat pe drumul judetean 102, la Glodeanu Sarat, judetul Buzau, a fost deszapezit, pasagerii ajungand cu bine acasa dupa ce au fost preluati de un politist si scosi din nameti cu masina Politiei, totodata fiind scoase din zapada si cele trei autoturisme blocate.

Cum decurg negocierile politice la Chisinau. Coalitia Pro-Europeana din Moldova cere asistenta de la UE pentru formarea guvernului

Alianta pentru Integrare Europeana din Republica Moldova se pregateste sa guverneze din nou desi votul de duminica a insemnat o lovitura inclusiv pentru cele trei partide proeuropene care au reusit sa intre in Parlament. Lupta interna din randul Coalitiei care a existat pana acum pare sa se repete si de aceasta data. Desi Marian Lupu, Vlad Filat si Mihai Ghimpu, liderii celor trei partide aflate la guvernare, sunt convinsi ca vor continua impreuna pe drumul european al Moldovei, ei cer asistenta Uniunii Europene pentru a forma noua Coalitie.

Cele mai bune alimente care te incalzesc in mod natural pe timp de iarna

Anumite alimente, bogate in nutrienti, antioxidanti si substante care mentin sistemul imunitar la un nivel optim, ne pot ajuta sa luptam din interior spre exterior cu temperaturile scazute de afara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )