Libnet.ro
UNICEF

10:46

Un celebru CLUB SPORTIV, spart de HOTI: Au fost furati din SEIF 500.000 de euro

B1 B1,
Un celebru CLUB SPORTIV, spart de HOTI: Au fost furati din SEIF 500.000 de euro

Clubul grec de baschet Olympiakos Pireu a fost pradat de hoti. Din seiful aflat in incinta clubului a fost furata suma de 500. 000 de euro, conform reprezentantilor clubului, scrie Agerpres. continuă pe B1

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

O femeie a fost arestata din cauza unui LIVE pe Facebook. Cum si-a filmat fiica in varsta de o luna. E de necrezut! (VIDEO)

O femeie afost arestata dupa si-a filmat fiica care are abia o luna in ipostaze socante. Tanara in varsta de 24 de ania fost acuzata ca si-a abuzat copilul, dupa ce mai multe persoane au.

Bernie Sanders a fost operat din cauza unui blocaj arterial Candidatul la alegerile prezidentiale si-a suspendat campania

Senatorul independent Bernie Sanders, candidat din partea democratilor la alegerile prezidentiale, a fost supus unei interventii chirurgicale din cauza unui blocaj arterial dupa ce a simtit dureri in piept, a anuntat miercuri echipa sa. Acesta si-a suspendat campania, relateaza AFP.

Alt caz de crima socheaza intreaga tara. Fost primar din Alba, gasit injunghiat langa masina. Ucigasul este in libertate

Ioan Rusu avea 64 de ani si a fost primar in localitatea Lunca Muresului, judetul Alba,mai multe mandate, pana in acest an. in cursul zilei de sambata barbatul a plecat de acasa pentru a se.

Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate. Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, care a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European pentru functia de comisar european, a transmis, marti, un comunicat in care multumeste premierului Viorica Dancila si Guvernului pentru sustinere si anunta ca va ramane simplu europarlamentar. Ea merge din nou pe discursul electoral, sustinand ca ceea ce i s-a intamplat a fost o mare nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute, din nefericire, si cu ajutorul unor colegi romani.

Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, a carei candidatura pentru postul de comisar european a fost respinsa de Comisia Jurid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )