Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, a carei candidatura pentru postul de comisar european a fost respinsa de Comisia Jurid. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate. Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, care a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European pentru functia de comisar european, a transmis, marti, un comunicat in care multumeste premierului Viorica Dancila si Guvernului pentru sustinere si anunta ca va ramane simplu europarlamentar. Ea merge din nou pe discursul electoral, sustinand ca ceea ce i s-a intamplat a fost o mare nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute, din nefericire, si cu ajutorul unor colegi romani.

Rovana Plumb: Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute Am voturile a milioane de romani

Rovana Plumb, a carei candidatura pentru postul de comisar european a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European, a transmis, marti, ca a fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice pe care sustine ca le-au facut inclusiv politicieni romani.

Rovana Plumb:Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice. Raman europarlamentar

Rovana Plumb continua sa acuze ca i-a fost respinsa candidatura la functia de europarlamentar din cauza unor jocuri politice facute de colegii sai romani din Parlamentul European. intr-o declaratie de.

ROVANA PLUMB: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Europarlamentarul Rovana Plumb multumeste premierului si Guvernului pentru sprijinul acordat in procesul de numire a comisarului european si sustine ca ceea ce i s-a intamplat a fost o nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble.

Rovana Plumb, dupa respingerea din Comisia JURI: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Rovana Plumb iese la atac dupa ce candidatura sa pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa. Aceasta spune ca a fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute cu aj.

Reactia lui Laszlo Trocsanyi dupa ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din functia de comisar european

Europarlamentarul ungar Laszlo Trocsanyi a reactionat pe Twitter dupa ce acesta a fost respins definitiv, alaturi de Rovana Plumb, candidatul Romaniei, din postul de comisar european.

Dancila renunta la Rovana Plumb, dar tot face o gafa monumentala: o lipsa de ratiune totala

Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru postul de comisar european, iar Viorica Dancila s-a dat batuta in fata presiunilor lui Iohannis. in acelasi timp insa, a atacat gratuit decizia comisiei JURI. Rovana Plumb a fost respinsa de oficialii europeni pentru pozitia de comisar european, partial, din cauza unei datorii de 800. 000 de lei pe .

CTP: Fruntasa PSD Rovana Plumb, cu aprobarea entuziasta a doamnei Dancila, ne vorbeste de 800.000 de lei, cum as vorbi eu de 800 de lei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat luni seara la Digi24 ca premierul Viorica Dancila a omis ceva important in ceea ce o priveste pe candidata Rovana Plumb, referindu-se doar la faptul cadoamna Plumb a fost faultata la nivel european.

Rovana Plumb a gasit vinovatii pentru esecul de la Bruxelles: Iohannis, Ciolos si Muresan. Interesul Comisiei JURI a fost sa blocheze candidatura Romaniei

Rovana PLumb, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a declarat ca neacceptarea ei pentru pozitia din Executivul de la Bruxelles e cauzata de jocurile de culise facute de mai multi politicieni ai Opozitiei. De asemenea, prin refuzarea ei s-ar fi dorit blocarea candidatului Romaniei.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )