Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate. Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Hotnews Hotnews,
 Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate. Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice

Rovana Plumb, care a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European pentru functia de comisar european, a transmis, marti, un comunicat in care multumeste premierului Viorica Dancila si Guvernului pentru sustinere si anunta ca va ramane simplu europarlamentar. Ea merge din nou pe discursul electoral, sustinand ca ceea ce i s-a intamplat a fost o mare nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute, din nefericire, si cu ajutorul unor colegi romani. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb anunta ca ramane simplu europarlamentar: Mi s-a intamplat o nedreptate

Rovana Plumb, care a fost respinsa de Comisia Juridica din Parlamentul European pentru functia de comisar european, a transmis un comunicat in care multumeste prremierului Viorica Dancila si Guvernului pentru sustinere si anunta ca va ramane simplu.

Rovana Plumb anunta ca si-a achitat imprumutul de 800.000 de lei

Rovana Plumb anunta printr-un comunicat de presa ca imprumutul de 800. 000 de lei care i-a blocat numirea in functia de comisar european a fost stins. Rovana Plumb spune ca i-a oferit creditorului doua apartamente in Romania.

Rovana Plumb anunta ca datoria de 800.000 de lei a fost stinsa. Scrisoarea transmisa inaintea sedintei decisive a comisiei juridice a Parlamentului European

Inaintea sedintei comisiei juridice a Parlamentului European care urmeaza sa formalizeze decizia in cazul sau, Rovana Plumb a transmis o scrisoare acestui for in care anunta ca imprumutul de 800. 000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute in Romania, astfel ca datoria care a generat ingrijorari in cadrul audierii sale in comisie nu mai exista.

ROVANA PLUMB: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Europarlamentarul Rovana Plumb multumeste premierului si Guvernului pentru sprijinul acordat in procesul de numire a comisarului european si sustine ca ceea ce i s-a intamplat a fost o nedreptate, fiind scoasa din cursa de standarde duble.

Rovana Plumb, dupa respingerea din Comisia JURI: Ceea ce mi s-a intamplat a fost o nedreptate

Rovana Plumb iese la atac dupa ce candidatura sa pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa. Aceasta spune ca a fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice facute cu aj.

ROVANA PLUMB: Decizia Comisiei JURI este una profund incorecta

Rovana Plumb sustine, dupa ce Comisia Juridica din Parlamentul European a stabilit ca nu poate deveni comisar european, ca decizia este profund incorecta, contrara Regulamentului de Procedura a Parlamentului European si eminamente politica. Rovana Plumb anunta ca se va adresa presedintilor Parlamentului European si Comisiei Europene.

Rovana Plumb:Am fost scoasa din cursa de standarde duble si de jocuri politice. Raman europarlamentar

Rovana Plumb continua sa acuze ca i-a fost respinsa candidatura la functia de europarlamentar din cauza unor jocuri politice facute de colegii sai romani din Parlamentul European. intr-o declaratie de.

Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Prima reactie a Vioricai Dancila in scandalul Rovana Plumb: Se bucura de sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European, are in continuare incredere in Rovana Plumb careia i acorda sustinerea sa neconditionata pentru functia de comisar european.

Radu Tudor: Dancila renunta la Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )