Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un celebru fotomodel rus a fost gasit mort langa o baza NATO din Sardinia, Italia (FOTO)

B1 B1,
Un celebru fotomodel rus a fost gasit mort langa o baza NATO din Sardinia, Italia (FOTO)

Galina Fedorova, un top model rus in varsta de 32 de ani, a fost gasita moarta langa o baza NATO din Sardinia, Italia. Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, gasita moarta in. continuă pe B1

S-a dat alarma la Penitenciarul de VIP-uri de la Gaesti. Un detinut a fost gasit mort

Conducerea Penitenciarului din Gaesti a fost alertata, marti, 8 septembrie, de decesul unui detinut, care ar fi acuzat o stare de rau.

Detinut gasit mort in arestul Capitalei. Urma sa fie extradat in Italia

Un detinut a fost gasit mort inCentrul de Retinere si Arestare Preventiva, din Capitala. Anchetatorii fac cercetari pentru a afla ce s-a intamplat, insa din primele informatii ar fi vorba despre.

Crima infioratoare, barbat gasit mort in parc. Cum arata cadavrul barbatului? Cei care l-au gasit au fost ingroziti

Descoperire macabra in judetul Alba. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit fara suflare in localitatea Blaj de 2 angajati de la salubritate.

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

Un cioban disparut in Masivul Rodnei a fost gasit dupa trei zile de cautari. Barbatul s-ar fi ratacit pentru ca nu cunostea zona

Un cioban de o stana stituata in Masivul Rodnei a fost dat disparut la data de 7 septembrie. in urma cautarilor ample, barbatul a fost gasit in viata. in urma audierii a rezultat faptul ca s-a pierdut,.

Soferul de TIR disparut peste hotare de zece zile a fost gasit de colegii de breasla. Politistii, ironizati de oamenii simpli care le-au facut treaba

Gheorghe Tanau, soferul roman de TIR, dat disparut de zece zile, a fost gasit de colegii sai de breasla. Ei au descoperit ca barbatul se afla in Italia, in oraselul Forli si este teafar si nevatamat. Au aparut chiar si imagini in care se arata ca tir-istul insurat se afla in compania altei femei.

Un student de la Academia Fortelor Terestre a fost gasit infectat cu coronavirus

Un student de la Academia Fortelor Terestre, cu sediul la Sibiu, a fost gasit infectat cu noul coron.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )