Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Crima infioratoare, barbat gasit mort in parc. Cum arata cadavrul barbatului? Cei care l-au gasit au fost ingroziti

Antena3 Antena3,
Crima infioratoare, barbat gasit mort in parc. Cum arata cadavrul barbatului? Cei care l-au gasit au fost ingroziti

Descoperire macabra in judetul Alba. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit fara suflare in localitatea Blaj de 2 angajati de la salubritate. continuă pe Antena3

Un tanar din Dambovita disparut in Muntii Bucegi, gasit mort dupa mai mult de o luna

Tanarul din Dambovita care a plecat de acasa in 26 iulie, cautat in Muntii Bucegi, a fost gasit mort duminica. Baiatul de 22 de ani, din Valea Voievozilor, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu la data de 26 iulie, a fost gasit mort in Muntii Bucegi de cei de la Salvamont, anunta reprezentantii Politiei Dambovita.

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

Un tanar disparut in luna iulie, in Muntii Bucegi, gasit mort de catre salvamontisti

Tanarul de 22 de ani, din Valea Voievozilor, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 26 iulie, a fost gasit decedat de catre membrii Salvamont, in Muntii Bucegi.

Un tanar disparut in Bucegi in urma cu peste o luna, gasit mort dupa ce ploile i-au adus rucsacul intr-o vale

Salvamontistii din statiunea prahoveana Busteni au gasit, duminica, trupul unui tanar disparut in urma cu aproape o luna si jumatate in Masivul Bucegi. Tanarul a urcat pe munte, si-a lasat bicicleta la cabana Caraiman si a plecat mai departe, insa nu a revenit. Actiunea de duminica a fost organizata dupa ce ploile au adus la vale rucsacul baiatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )