Libnet.ro
UNICEF

18:45

Centrul Vechi al Capitalei, kilometru zero al evaziunii in alimentatia publica

România Liberă România Liberă,
Centrul Vechi al Capitalei, kilometru zero al evaziunii in alimentatia publica

Locul unde sute de pub-uri, restaurante si discoteci ruleaza anual sute de milioane de euro, pare a fi, totodata, si un centru al evaziunii fiscale din alimentatia publica din Romania. Cel putin aceasta sugereaza rezultatele controalelor facute de catre Fisc acolo, in weekendul trecut. continuă pe România Liberă

Centrul Vechi al Capitalei, kilometrul zero al evaziunii in alimentatia publica

Locul unde sute de pub-uri, restaurante si discoteci ruleaza anual sute de milioane de euro, pare a fi, totodata, si un centru al evaziunii fiscale din alimentatia publica din Romania. Cel putin aceasta sugereaza rezultatele controalelor facute de catre Fisc acolo, in weekendul trecut.

Restaurante si baruri din Centrul Vechi al Capitalei, cautate la bonul fiscal de catre inspectorii ANAF

Zeci de inspectori ANAF au controlat in aceasta seara barurile si restaurantele din Centrul Vechi al Capitalei. Inspectorii fiscali au incercat sa afle cat de corecti sunt comerciantii si cati dintre ei.

Au fost inchise 13 localuri din Centrul Vechi de Valentines Day

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au verificat, in noaptea de sambata spre duminica, 95 de baruri si cluburi de noapte din Centrul Vechi al Capitalei si au dispus suspendarea.

13 localuri din Centrul Vechi, inchise si amendate cu 100.000 euro dupa noaptea de Valentines Day

Treisprezece localuri din Centrul Vechi au fost inchise din cauza ca nu au emis bon fiscal in seara de Valentine039;s Day. Totodata, 95 de localuri din zona, printre care si cele 13, au primit amenzi in valoare de 100. 000 de euro 422. 300 lei).

Control antifrauda in Centrul Vechi: ce amenzi au aplicat inspectorii cluburilor de noapte

Directia Generala Antifrauda Fiscala a facut un control de amploare la cluburile de noapte si localurile din Centrul Vechi, in actiune fiind implicati 220 de inspectori. Amenzile au depasit 420. 000 lei si au fost inchise 13 localuri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )