Libnet.ro
UNICEF

21:30

UE cere Ungariei sa nu suspende un post de radio independent critic fata de guvern

Hotnews Hotnews,
 UE cere Ungariei sa nu suspende un post de radio independent critic fata de guvern

Executivul Uniunii Europene a cerut Ungariei sa ia masuri urgente pentru a permite unui post de radio de opozitie sa continue sa difuzeze dupa ce a pierdut un recurs impotriva eliminarii licentei sale, potrivit unei scrisori vazuta de Reuters. continuă pe Hotnews

France 24: Ungaria suspenda un post de radio independent critic fata de guvern

In Ungaria, postul de radio independent Klubradio, adesea critic fata de guvernul lui Viktor Orban, nu va mai emite incepand din 14 februarie, potrivit unei decizii a Consiliului pentru media din aceasta tara. O decizie care ingrijoreaza Consiliul Europei - transmite France 24, citat de Rador.

SUA critica Ungaria dupa inchiderea unui post de radio independent

Departamentul de Stat al SUA, condus de Antony Blinken, critica intr-un comunicat oficial declinul pluralismului media in Ungaria si se arata profund ingrijorat dupa ce un mare post de radio independent a fost lasat lasat de autoritati fara posibilitatea de a emite, potrivit g4media.

UNGARIA: Un post de radio independent a fost lasat de autoritati fara posibilitatea de a emite

Primul post independent de radio din Ungaria, Klubradio, va inceta sa mai emita de duminica seara dupa ce a pierdut in apel marti, ramanand fara licenta pentru ca a incalcat regulile, potrivit autoritatilor, a anuntat marti managerul sau, Andras Arato, citat de g4media.

UE cere Ungariei sa modifice legislatia privind achizitiile publice pentru a impiedica fraudele cu fonduri europene

Comisia Europeana a cerut Ungariei sa reformeze legislatia privind achizitiile publice pentru a combate fraude in valoare de miliarde de dolari din fondul Uniunii Europene pentru relansarea economica dupa pandemia de coronavirus, arata un document intern consultat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )