Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cernea: Am fost socat sa vad ca Mihail Neamtu a intrat in plen.

România Liberă România Liberă,
Cernea: Am fost socat sa vad ca Mihail Neamtu a intrat in plen.

Deputatul independent Remus Cernea a declarat, in cadrul unei emisiunii a B1 TV, ca nu este responsabil pentru incidentul petrecut, marti, in plenul Parlamentului, cand Mihail Neamtu i-a intrerupt discursul premierului Victor Ponta, transmite b1. ro. Remus Cernea spune ca nu are de ce sa fie sanctionat ca i-a permis accesul in plen liderului Partidului Noua Republica, pentru ca deputatul le-a permis doar accesul pentru a urca la balcoane si a asista la dezbatere. Am fost rugat sa fac accesul . continuă pe România Liberă

Remus Cernea: Am fost socat de reactia lui Mihail Neamtu. Eu nu am gresit cu nimic, doar am facilitat accesul la balcoane

Deputatul independent Remus Cernea a declarat in cadrul emisiuniii Buna seara, Romania de pe B1 TV ca nu este responsabil pentru incidentul petrecut marti in plenul Parlamentului, cand Mihail Neamtu i-a.

Mihail Neamtu, alungat de protestatari din Piata Universitatii.

Presedintele partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a fost alungat de protestatarii din Piata Universitatii, fiind acuzat de manifestanti ca e un simplu politruc si ca umbla dupa voturi, transmite RTV. net. Mihail Neamtu a mers printre protestatarii anti-Rosia Montana dorind sa para unul dintre ei, insa cand si-a facut aparitia printre protestatari, Neamtu a fost intampinat cu un val de ostilitate. Noua Republica, o latrina publica, i-au strigat manifestantii lui Mihail Neamtu.

Neacsu, PSD: Mihail Neamtu nu are discernamant.

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a i-a criticat marti, in Parlament, pe cei care l-au intrerupt pe premierul Victor Ponta cand prezenta scrisoarea cu FMI, aratand ca acolo unde nu exista discernamant, exista astfel de derapaje, transmite Mediafax. Neacsu a precizat ca regreta intreruperea discursului premierului Ponta de catre mai multe persoane aflate in sala ca invitati, printre acestea afandu-se si Mihail Neamtu. Recunosc ca regret gestul colegilor nostru de politica introdusi cu .

Mihail Neamtu: intalnirea cu Ponta nu putea fi ratata. Rosia Montana reprezinta punctul de acumulare al frustrarii mele

Presedintele Partidului Noua Republica Mihail Neamtu a explicat in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV ca gestul facut in cadrul plenului Parlamentului reprezinta un protest al societatii fata.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )