Libnet.ro
UNICEF

08:47

Mihail Neamtu: intalnirea cu Ponta nu putea fi ratata. Rosia Montana reprezinta punctul de acumulare al frustrarii mele

B1 B1,
Mihail Neamtu: intalnirea cu Ponta nu putea fi ratata. Rosia Montana reprezinta punctul de acumulare al frustrarii mele

Presedintele Partidului Noua Republica Mihail Neamtu a explicat in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV ca gestul facut in cadrul plenului Parlamentului reprezinta un protest al societatii fata. continuă pe B1

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca exista interese din afara tarii ca Romania sa nu redeschida mineritul , insa a admis posibilitatea ca unii politicieni romani sa aiba interese financiare in cazul proiectului Rosia Montana.

VIDEO Protest gigantic in Bucuresti impotriva exploatarii de la Rosia Montana, cu peste 15.000 de oameni. Protestatarii au blocat tot centrul Capitalei, au marsaluit prin oras si au cerut demisia lui Ponta

Cea de 15-a zi de proteste impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana a batut recordul de participare la un miting fara organizare formala: peste 15. 000 de oameni dupa estimarile reporterilor HotNews. ro si estimarile neoficiale ale jandarmilor; participantii au estimat 25. 000) au blocat complet centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei. Protestatarii au cerut oprirea proiectului aurifer si demisia premierului Victor Ponta, care duminica a fost la Rosia Montana, unde a discutat cu cei 33 de mineri inchisi in mina de citeva zile. Protestatarii au scandat Uniti salvam Rosia Montana si au venit cu pancarte pe care scria N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti, Nu putem cumpara alta planeta, Sa vina presa sa-i scoatem lesa. Tarziu dupa miezul noptii, 1. 000 de protestatari erau inca in Piata Universitatii. Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana urmeaza sa fie constituita marti, prin votul plenului Parlamentului. Aseara, premierul Victor Ponta, aflat la Rosia Montana, a promis ca va discuta, luni, si cu manifestantii din Piata Universitatii. Cele mai importante momente ale manifestatiei fara precedent de duminica seara, in articol. Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici.

Crin Antonescu confirma inchiderea disputelor cu Ponta pe tema Rosia Montana: Au fost niste lucruri care pana la urma au trebuit sa fie reglate, din pacate, public

Crin Antonescu a confirmat miercuri inchiderea disputelor cu premierul Victor Ponta pe tema proiectului exploatarii miniere de la Rosia Montana, exprimandu-si totodata regretul ca acest lucru s-a facut in public.

Ponta: Pe manifestatiile privind Rosia Montana s-au pliat interese din afara tarii

Premierul Victor Ponta a anuntat, ieri seara, ca detine informatii conform carora pe manifestatiile normale in cazul Rosia Montana s-au pliat interese economice din afara tarii, pentru ca Romania sa nu isi redeschida mineritul in ansamblu si sa nu fie independenta din punct de vedere al gazelor si altor resurse naturale.

Ponta: Am informatii ca pe manifestatiile Rosia Montana s-au pliat interese externe.

Premierul Victor Ponta afirma ca detine informatii conform carora pe manifestatiile normale in cazul Rosia Montana s-au pliat interese economice din afara tarii ca Romania sa nu isi redeschida mineritul in ansamblu si sa nu fie independenta din punct de vedere al gazelor si altor resurse naturale, transmite Mediafax. Exista un razboi economic care s-a pliat pe niste manifestatii normale, de buna-credinta, care este, in baza informatiilor pe care eu le detin, din doua directii: in mod sigur, .

Mihail Neamtu, alungat de protestatari din Piata Universitatii.

Presedintele partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a fost alungat de protestatarii din Piata Universitatii, fiind acuzat de manifestanti ca e un simplu politruc si ca umbla dupa voturi, transmite RTV. net. Mihail Neamtu a mers printre protestatarii anti-Rosia Montana dorind sa para unul dintre ei, insa cand si-a facut aparitia printre protestatari, Neamtu a fost intampinat cu un val de ostilitate. Noua Republica, o latrina publica, i-au strigat manifestantii lui Mihail Neamtu.

Ponta explica de ce Rovana Plumb nu a dat avizul de mediu proiectului Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul actual de exploatare de la Rosia Montana se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale. Avizul de mediu trebuia dat de 15 ani. O decizie atat de importanta nu putea sa o ia un singur ministru. Proiectul actual se incadreaza in toate regulamentele de mediu internationale, a declarat Victor Ponta la emisiunea Talk B1. Guvernul Ponta a trimis proiectul de exploatare de la Rosia Montana in Parlament pentru dezbatere si votare .

Neacsu, PSD: Mihail Neamtu nu are discernamant.

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a i-a criticat marti, in Parlament, pe cei care l-au intrerupt pe premierul Victor Ponta cand prezenta scrisoarea cu FMI, aratand ca acolo unde nu exista discernamant, exista astfel de derapaje, transmite Mediafax. Neacsu a precizat ca regreta intreruperea discursului premierului Ponta de catre mai multe persoane aflate in sala ca invitati, printre acestea afandu-se si Mihail Neamtu. Recunosc ca regret gestul colegilor nostru de politica introdusi cu .

Cernea: Am fost socat sa vad ca Mihail Neamtu a intrat in plen.

Deputatul independent Remus Cernea a declarat, in cadrul unei emisiunii a B1 TV, ca nu este responsabil pentru incidentul petrecut, marti, in plenul Parlamentului, cand Mihail Neamtu i-a intrerupt discursul premierului Victor Ponta, transmite b1. ro. Remus Cernea spune ca nu are de ce sa fie sanctionat ca i-a permis accesul in plen liderului Partidului Noua Republica, pentru ca deputatul le-a permis doar accesul pentru a urca la balcoane si a asista la dezbatere. Am fost rugat sa fac accesul .

Basescu arunca BNR in razboiul politic despre Rosia Montana si vrea tot aurul in tara. Cine MINTE?

Presedintele Traian Basescu a declarat ca tot aurul care ar fi extras la Rosia Montana ar putea ramane in Romania, cumparat de BNR, care ar putea beneficia de drept de preemptiune. Premierul Victor Ponta il acuza pe presedinte ca minte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )