Libnet.ro
UNICEF

05:45

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Playtech Playtech,
CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti []. continuă pe Playtech

CES 2016: Acer TravelMate P648 este primul laptop cu WiFi 802.11ad

Dupa ce am auzit timp de cateva luni detalii despre noul standard de comunicatii WiFi IEEE 802. 11ad, la CES 2016 a fost anuntatAcer TravelMate P648, primul sistem compatibil cu el. Desi nu sunt la fel de bine plasatiin piata de PC-uri precum Lenovo sau HP, este mai evident ca niciodata faptul ca Acer incearca sa-si [].

Care este cel mai folosit sistem de operare in randul internautilor

2015 a fost un an bun pentru Microsoft. Windows 10, cea mai noua versiune a sistemului de operare, a primit cuvinte de lauda atat de la presa de specialitate, cat si de la utilizatori. Dar, in ciuda faptului ca a fost distribuita gratuit, nu a ajuns pe un numar impresionant de PC-uri.

CES 2016: HTC Vive Pre este noul kit pentru realitate virtuala al taiwanezilor

La CES 2016, HTCa prezentat in mod oficial Vive Pre, noua versiune a kitului sau pentru realitate virtuala. Va mai amintiti acea surpriza importanta mentionata de oficialii HTC? in urma cu cateva saptamani, in cadrul unei conferinte desfasurate de curand in Beijing, Cher Wang, CEO-ul companiei, a declarat ca HTC, alaturi de Valve, a avut [].

CES 2016: Maingear Alpha 34 este all-in-one-ul perfect pentru gaming

Pasionatii de gaming care nu au vrut niciodata sa investeasca intr-o consola, ciau fost in cautarea unui PCcompact, se pot orienta catre noul Maingear Alpha 34. Pana de curand, daca v-ati fi dorit un PC de gaming cu o flexibilitate sporita cand vine vorba de upgrade-uri ulterioare, ati fi fost nevoiti sa investiti intr-o carcasa [].

CES 2016: Gadgeturile Lenovo X1 iti arata ce mai inseamna tabletele in 2016

La CES 2016, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei, vor fi prezentate si noile gadgeturi Lenovo. Iata ce vor vedea participantii.

CES 2016: Nvidia anunta un supercomputer pentru masinile autonome

In America, moda masinilor autonome este in toi, facand aproape orice companie din domeniul IT saaiba pana si cel mai mic aport la dezvoltarea unei industrii in plin proces de crestere. Cum Samsung si Apple merg cu pasi repezi in urma tehnologiei auto promovate de Tesla, Nvidia nu intarziat sa prezinte un S0C System on [].

CES 2016: noul frigider de la Samsung vine cu un ecran 1080p si sistem audio

CES 2016 este acea perioada a anului care aduce voie buna in sufletele pasionatilor de tehnologie. insa voia buna vine musai si cu umor, iar in acest caz Samsung nu intarzie sa aduca cele mai excentrice aparate electrocasnice in casele oamenilor. Numit Family Hub, noul frigider/nava spatiala de la Samsung vine cu un ecran masiv [].

CES 2016: e posibil ca Huawei P9 sa vina cu 6GB memorie RAM

E foarte probabil ca Huawei P9 sa vada lumina zilei cu ocazia CES 2016. Totusi, zvonuri despre specificatiile telefonului existau pe Internet de ceva vreme, iar unele dintre acestea sustinca noul flagship al Huawei va veni cu 6GB RAM. Majoritatea telefoanelor din ziua de azi au 4GB memorie RAM. Adesea, aceasta resursa este mai mult [].

CES 2016: acest Batmobil electric provoaca Tesla sa vina cu masini mai interesante

CES 2016 se anunta un adevarat show auto, iar conceptul celor de la Faraday Future ar fi una dintre vedete. Scriam recent ca noul producator misterios de masini electrice inteligente ar putea reprezenta un real rival pentru Tesla. Faptul ca acum ne arata o masina parca scoasa din garajul lui Batman nu face decat sa ne [].

CES 2016: Samsung vine cu trei proiecte interesante

La CES 2016, Samsung va prezenta trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele sale de inovatie. Samsung va expune la CES 2016 trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele salede inovatie, care ii ajuta pe angajati sa isi dezvolte propriile idei creative de business. Din cate se pare, vom avea de-a face cuo [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )