Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un cetatean olandez, gasit mort intr-un hotel din Brasov

România Liberă România Liberă,
Un cetatean olandez, gasit mort intr-un hotel din Brasov

Un cetatean olandez a fost gasot mort, luni, de o camerista care venise sa curete camera in care el era cazat, intr-un hotel din Brasova, a transmis, marti, un reprezentant al Inspectoratului Judetean de Politie, comisarul sef Ioan Necsulescu. continuă pe România Liberă

Cetatean olandez, gasit mort intr-un hotel din Brasov

Un cetatean olandez a fost gasit mort luni la pranz intr-un hotel din Brasov, descoperirea fiind facuta de camerista care a venit sa faca curatenie, a precizat, marti, comisarul sef Ioan Necsulescu, reprezentant al Inspectoratului Judetean de Politie.

Un turist olandez a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Brasov

Un cetatean olandez, turist la Brasov, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Brasov, luni la pranz, de catre o camerista care venise sa faca curat crezand ca turistul plecase, transmite Mediafax.

inchisoare pe viata pentru sotia sirianului gasit mort in portbagaj si amantul acesteia. Decizia nu e definitiva

Sotia sirianului gasit mort in portbagajul unei masini parcate pe soseaua Pantelimon din Capitala si amantul acesteia au fost condamnati luni de Tribunalul Bucuresti la detentie pe viata. Decizia referitoare la Andreea Maria Patrascu si Alfons Gabriel Arhire nu este insa definitiva.

Talharie si jaf intr-o casa din Vaslui. Ce cautau hotii

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au efectuat luni cercetari la o locuinta din comuna Muntenii de Jos care apartine directorului economic al unei societati comerciale.

Acoperisul unui cinematograf s-a prabusit peste spectatori, intr-un oras din Spania

Sase persoane au fost usor ranite duminica dupa prabusirea unei parti din acoperisul unui cinematograf la Valladolid nordul Spaniei), au anuntat serviciile de salvare locale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Explozie intr-un apartament din Tecuci

O explozie a unei butelii, urmata de un incendiu, s-a produs, sambata, la etajul al III-lea al unui bloc din municipiul Tecuci, proprietarul, un barbat de 65 ani, fiind salvat de lucratorii ISU Galati si dus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )