Libnet.ro
UNICEF

07:45

CFR anunta iNTARZIERI la trenuri de aproape o ora, din cauza caniculei.

România Liberă România Liberă,
CFR anunta iNTARZIERI la trenuri de aproape o ora, din cauza caniculei.

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri, in medie, de 15 - 20 de minute si de pana la 50 - 60 de minute la trenurile de lung parcurs, informeaza CFR, conform Mediafax. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat luni ca, din cauza temperaturilor ridicate, au fost introduse limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie de pe raza celor opt regionale de cale ferata: . continuă pe România Liberă

intarzieri de zeci si sute de minute pentru trenurile CFR: Compania a impus restrictii din cauza caniculei

CFR Calatori a introdus restrictii de circulatie in toate cele opt regionale din tara, in urma temperaturilor ridicate din ultimele zile. Noile masuri genereaza deja intarzieri de zeci sau chiar sute de.

Din cauza caldurii, viteza trenurilor a fost redusa; trenurile pot avea intarzieri si de 60 de minute

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri de 15 pana la 60 de minute, in functie de rute.

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

CFR a limitat viteza trenurilor din cauza caldurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a introdus limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie, din cauza temperaturilor ridicate, a anuntat compania printr-un comunicat remis redactiei.

Harghita: Salina Praid evacuata din cauza unui posibil incendiu

Turistii aflati in salina Praid si muncitorii care lucrau in subteran au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior, anunta Agerpres.

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a.

Dealerii Mercedes avertizeaza ca ar putea trimite 1.600 de angajati in somaj din cauza interdictiilor impuse de statul francez

Aproximativ 1. 600 de angajati de la reprezentantele Mercedes-Benz din Franta ar putea fi trimisi in somaj sau chiar concediati din cauza ca vanzarile masinilor germane ar putea scadea chiar si cu 50-60% ca urmare a deciziei statului francez care blocheaza inmatricularea a patru modele Mercedes, relateaza Le Figaro. Totul e parte a disputei dintre Germania si Franta legata de agentul frigorific din instalatia de climatizare a unor modele ale marcii germane.

Bucuresti: Peste 550 de apeluri la Serviciul de Ambulanta, 48 de persoane au lesinat din cauza caldurii excesive

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat, luni, in intervalul 08:00 - 15:00, peste 550 de apeluri, 48 dintre acestea fiind pentru persoane care au lesinat din cauza caldurii in spatii publice.

Cel putin 700 de persoane au fost evacuate pe insula Mallorca din cauza unui incendiu de padure

Peste 700 de persoane pe insula Mallorca au fost evacuate sambata noaptea din cauza unui incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare. Ca masura de protectie, autoritatile din arhipelagul spaniol.

Bucuresti: 70 de persoane au lesinat din cauza caniculei.

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, a explicat managerul SABI, relateaza Mediafax. Este vorba despre 1. 344 de cazuri inregistrate de luni dimineata, ora 8:00, pana marti dimineata la aceeasi ora. Dintre acestea, 685 au fost urgente, dintre care 70, lesinuri in locuri publice. In acelasi interval, au fost inregistrate 124 de lipotimii, dintre care 70 in locuri publice, a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )