Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din cauza caldurii, viteza trenurilor a fost redusa; trenurile pot avea intarzieri si de 60 de minute

Adevărul Adevărul,
Din cauza caldurii, viteza trenurilor a fost redusa; trenurile pot avea intarzieri si de 60 de minute

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri de 15 pana la 60 de minute, in functie de rute. continuă pe Adevărul

Bucuresti: Peste 550 de apeluri la Serviciul de Ambulanta, 48 de persoane au lesinat din cauza caldurii excesive

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat, luni, in intervalul 08:00 - 15:00, peste 550 de apeluri, 48 dintre acestea fiind pentru persoane care au lesinat din cauza caldurii in spatii publice.

CFR a limitat viteza trenurilor din cauza caldurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a introdus limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie, din cauza temperaturilor ridicate, a anuntat compania printr-un comunicat remis redactiei.

Cel putin 700 de persoane au fost evacuate pe insula Mallorca din cauza unui incendiu de padure

Peste 700 de persoane pe insula Mallorca au fost evacuate sambata noaptea din cauza unui incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare. Ca masura de protectie, autoritatile din arhipelagul spaniol.

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

intarzieri de zeci si sute de minute pentru trenurile CFR: Compania a impus restrictii din cauza caniculei

CFR Calatori a introdus restrictii de circulatie in toate cele opt regionale din tara, in urma temperaturilor ridicate din ultimele zile. Noile masuri genereaza deja intarzieri de zeci sau chiar sute de.

Peste 700 de persoane au fost EVACUATE pe insula Mallorca din cauza unui INCENDIU de padure.

Autoritatile din arhipelagul spaniol Baleare au evacuat in noaptea de sambata spre duminica 700 de persoane care locuiesc in zona amenintata de un incendiu de padure, care a devastat deja 1. 600 de hectare pe insula Mallorca, informeaza Mediafax. In urma schimbarii directiei vantului, serviciile de urgenta au decis sa evacueze, ca masura de precautie, toata populatia din localitatea Estellencs si sa gazduiasca locuitorii intr-o sala de sport, a anuntat Guvernul regional intr-un .

Un fotbalist ecuadorian a murit la 27 de ani din cauza unui stop cardiac

Ecuadorianul Christian Chucho Benitez, atacantul echipei antrenate de Razvan Lucescu, El-Jaish Qatar), a murit la doar 27 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, informeaza presa din Ecuador, citata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )