Libnet.ro
UNICEF

06:15

CFR Cluj, interesata de Europa League, nu de Cupa Ligii

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj, interesata de Europa League, nu de Cupa Ligii

CFR Cluj a fost eliminata, duminica, din optimile Cupei Ligii, dupa ce a pierdut cu 2-4 in fata celor de la CSMS Iasi. Tehnicianul ardelenilor, Vasile Miriuta, a declarat ca interesul formatiei sale era, oricum, pentru cupele europene. continuă pe Adevărul

CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii

CSMS Iasi a trecut de CFR Cluj, scor 4-2, intr-un meci in care Miriuta s-a deplasat la Iasi cu jucatorii de plan secund, iar iesenii, cu avantaj de doua goluri in primul sfert de ora, au tremurat pana in minutul 58, cand Palimaru a semnat revenirea nou-promovatei. Olah, cu doua pase de gol si o reusita, a fost omul meciului CSMS Iasi-CFR Cluj, din optimile Cupei Ligii.

MINUT cu MINUT CUPA LIGII CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2 si U Cluj-Petrolul 1-0

CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2si U Cluj-Petrolul 1-0au fosttransmise in direct in modulul livetext. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut cele doua confruntari din cadrul Cupei Ligii Adeplast.

Cupa Ligii: CSMS Iasi - CFR Cluj 4-2, recital de goluri in Copou

CSMS Iasi a trecut cu 4-2 de CFR Cluj si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii. Scorul la pauza a fost 2-2.

Cupa Ligii: CSMS Iasi a eliminat CFR Cluj, scor 4-2 si s-a calificat in sferturi

CSMS Iasi, echipa nou promovata in Liga I, a eliminat CFR Cluj, in optimile Cupei Ligii, cu scorul de 4-2. CSMS Iasi va evolua in sferturile competitiei.

Astra, Petrolul si CFR Cluj si-au aflat adversarii din Europa League

Astra si Petrolul joaca prima mansa a turului trei preliminar al Europa League pe teren propriu, in timp ce echipa CFR Cluj, are avantajul meciului de pe teren propriu in retur.

Adversari din Cehia, Slovacia si Belarus pentru Petrolul, Astra si CFR Cluj, in turul trei preliminar al Ligii Europa

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti a turului 3 preliminar al Ligii Europa, acolo unde ar putea ajunge Petrolul si CFR Cluj. Astra Giurgiu a intrat in competitie abia acum.

CFR Cluj debuteaza cu o remiza in Europa League

Fosta campioana a Romaniei, CFR Cluj, a terminat la egalitate meciul tur cu sarbii de la FK Jagodina, scor 0-0. Echipa lui Vasile Miriuta a irosit cateva sanse bune de a trece in avantaj, calificarea urmand a fi transata saptamana viitoare, in direct pe onlinesport. ro.

CFR Cluj a remizat cu echipa Jagodina, scor 0-0, in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia CFR Cluj a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa sarba Jagodina, intr-un meci din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Astra, Petrolul si CFR Cluj au aflat numele posibilelor adversare din turul 3 preliminar al Europa League

Onlinesport. ro a transmis live text de la ora 14:00 in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League. Astra Giurgiu este a treia si ultima formatie din Romania care intra in urna, dupa ce Petrolul Ploiesti si CFR Cluj au debutat deja in turul 2 preliminar al competitiei.

Azi LIVE Tragerea la sorti a turului 3 preliminar din Europa League (14:00). Astra Giurgiu intra in urna, doar CFR Cluj este cap de serie

Onlinesport. ro transmite live text de la ora 14:00 in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League. Astra Giurgiu este a treia si ultima formatie din Romania care intra in urna, dupa ce Petrolul Ploiesti si CFR Cluj au debutat deja in turul 2 preliminar al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )