Libnet.ro
UNICEF

22:15

MINUT cu MINUT CUPA LIGII CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2 si U Cluj-Petrolul 1-0

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT CUPA LIGII CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2 si U Cluj-Petrolul 1-0

CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2si U Cluj-Petrolul 1-0au fosttransmise in direct in modulul livetext. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut cele doua confruntari din cadrul Cupei Ligii Adeplast. continuă pe Online Sport

Cupa Ligii: CSMS Iasi - CFR Cluj 4-2, recital de goluri in Copou

CSMS Iasi a trecut cu 4-2 de CFR Cluj si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii. Scorul la pauza a fost 2-2.

Cupa Ligii: CSMS Iasi a eliminat CFR Cluj, scor 4-2 si s-a calificat in sferturi

CSMS Iasi, echipa nou promovata in Liga I, a eliminat CFR Cluj, in optimile Cupei Ligii, cu scorul de 4-2. CSMS Iasi va evolua in sferturile competitiei.

CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii

CSMS Iasi a trecut de CFR Cluj, scor 4-2, intr-un meci in care Miriuta s-a deplasat la Iasi cu jucatorii de plan secund, iar iesenii, cu avantaj de doua goluri in primul sfert de ora, au tremurat pana in minutul 58, cand Palimaru a semnat revenirea nou-promovatei. Olah, cu doua pase de gol si o reusita, a fost omul meciului CSMS Iasi-CFR Cluj, din optimile Cupei Ligii.

Adversari din Cehia, Slovacia si Belarus pentru Petrolul, Astra si CFR Cluj, in turul trei preliminar al Ligii Europa

Astazi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti a turului 3 preliminar al Ligii Europa, acolo unde ar putea ajunge Petrolul si CFR Cluj. Astra Giurgiu a intrat in competitie abia acum.

Steaua se califica cu rezervele in sferturile Cupei Ligii

Steaua a trecut la limita de Rapid, scor 2-1, in optimile Cupei Ligii, intr-un meci in care campioana a evoluat cu rezervele, punand pret pe returul cu Stromsgodset, de saptamana viitoare, iar giulestenii cu juniorii. Meciul a avut nerv, respectand in multe momente titulatura de derbi, desi se disputa in cadrul unei competitii pe care doar Horia Ivanovici, cel care repeta in mod obsesiv cupa de 1 milion de euro, pare sa o considere importanta. Steaua a venit cu rezervele pe Giulesti, ASA Targu Mures s-a prezentat cu multi juniori la barajul cu CSMS Iasi, iar CFR Cluj urmeaza sa se prezinte cu echipa a doua, maine, la Iasi.

MINUT cu MINUT CUPA LIGII Viitorul-FC Botosani 2-2 (8-6 dld) si FC Brasov-Astra 1-4

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, s-adat startul in optimile Cupei Ligii. Viitorul-FC Botosani 2-28-6 dld)si FC Brasov-Astra 1-4au fosttransmise LIVE TEXT pe site, apasati aici pentru informatii in timp real de la fata locului.

ASA Targu Mures - CSMS Iasi: 0-2. Elevii lui Lacatus, in optimile Cupei Ligii

CSMS Iasi a invins, in deplasare, ASA Targu Mures in turul preliminar al Cupei Ligii, obtinand calificarea in optimile competitiei, acolo unde vor da piept cu CFR Cluj. Moldovenii au castigat duelul echipelor nou promovate in Liga I cu scorul de 2-0.

LIVE EUROPA LEAGUE Petrolul-Flamurtari (19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina (20:30)

Onlinesport transmite LIVE TEXT cele doua meciuri disputate de Petrolul Ploiesti si CFR Cluj in prima mansa a turului II al Europa League. Petrolul-Flamurtari 19:30) si CFR Cluj-FK Jagodina 20:30) sunt transmise minut cu minut in modulul livetext.

CFR Cluj a remizat cu echipa Jagodina, scor 0-0, in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia CFR Cluj a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa sarba Jagodina, intr-un meci din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Astra, Petrolul si CFR Cluj si-au aflat adversarii din Europa League

Astra si Petrolul joaca prima mansa a turului trei preliminar al Europa League pe teren propriu, in timp ce echipa CFR Cluj, are avantajul meciului de pe teren propriu in retur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )