Libnet.ro
UNICEF

16:30

CFR Cluj a invins FC Hermannstadt, scor 3-1, in Liga I

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj a invins FC Hermannstadt, scor 3-1, in Liga I

Formatia CFR Cluj a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-1), echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I. continuă pe Adevărul

Liga 1: CFR Cluj, la un singur punct in spatele liderului (3-1 vs Hermannstadt) - Cum arata clasamentul

CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB, dupa ce a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei cu numarul 18 din Liga 1.

Hermannstadt CFR Cluj 1-3. Campioana tine pasul cu liderul

Campioana CFR Cluj se mentine in plasa liderului FCSB dupa aceasta a 12-a victorie a sezonului obtinuta la Medias cu Hermannstadt in postura de gazda. Un meci care a tras cortina peste etapa a 18-a din CASA Liga 1, a treia deja din 2021.

Asa am trait Hermannstadt - CFR Cluj 1-3

Ultima partida a etapei a 18-a in CASA Liga 1 le-a adus fata in fata pe Hermannstadt si CFR Cluj. Meciul a fost live text in aceasta pagina, luni seara, de la 20:30.

Pariati pe Hermannstadt - CFR Cluj

Echipa din Sibiu n-a castigat niciodata pana acum in confruntarile cu CFR Cluj. De trei ori au castigat cei de la CFR, doua meciuri s-au incheiat la egalitate. Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor pentru meciul de luni seara.

CFR Cluj l-a pierdut pe Damjan Djokovic - Fotbalistul va lucra sub comanda lui Marius Sumudica

De acum este oficial: Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj, fotbalistul croat semnand un contract cu noua echipa antrenata de Marius Sumudica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )