Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pariati pe Hermannstadt - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Hermannstadt - CFR Cluj

Echipa din Sibiu n-a castigat niciodata pana acum in confruntarile cu CFR Cluj. De trei ori au castigat cei de la CFR, doua meciuri s-au incheiat la egalitate. Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor pentru meciul de luni seara. continuă pe Online Sport

Hermannstadt CFR Cluj 1-3. Campioana tine pasul cu liderul

Campioana CFR Cluj se mentine in plasa liderului FCSB dupa aceasta a 12-a victorie a sezonului obtinuta la Medias cu Hermannstadt in postura de gazda. Un meci care a tras cortina peste etapa a 18-a din CASA Liga 1, a treia deja din 2021.

Asa am trait Hermannstadt - CFR Cluj 1-3

Ultima partida a etapei a 18-a in CASA Liga 1 le-a adus fata in fata pe Hermannstadt si CFR Cluj. Meciul a fost live text in aceasta pagina, luni seara, de la 20:30.

Liga 1: CFR Cluj, la un singur punct in spatele liderului (3-1 vs Hermannstadt) - Cum arata clasamentul

CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB, dupa ce a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei cu numarul 18 din Liga 1.

CFR Cluj a invins FC Hermannstadt, scor 3-1, in Liga I

Formatia CFR Cluj a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-1), echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

CFR Cluj l-a pierdut pe Damjan Djokovic - Fotbalistul va lucra sub comanda lui Marius Sumudica

De acum este oficial: Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj, fotbalistul croat semnand un contract cu noua echipa antrenata de Marius Sumudica.

VTEX tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane de euro in regiune

VTEX, solutie integrata de comert, marketplace si Order Management System OMS), va investi 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane de euro, in timp ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane de dolari.

VIDEO Cupa Angliei: Manchester City s-a calificat in optimi, dupa ce a fost condusa de o echipa din liga a patra

Formatia Manchester City s-a calificat, sambata seara, in optimile de finala ale Cupei Angliei, dupa ce a trecut in 16-imi de echipa de liga a patra Cheltenham Town, scor 3-1, meci la care adversarii au condus cu 1-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )